• Barnmässan i Uppsala

  • Datum: 3 mars 2018 10:00
  • Slutdatum: 4 mars 2018 18:00
  • Plats: Hall C & D

  Äntligen en barnmässa i Uppsala!

  Lyssna på radioreklamen (20 sek)

  Välkommen till den första upplagan av Barnmässan i Uppsala. Under helgen 3-4 mars bjuds det på inspirerande föreläsningar, massor med nyheter och en hel del shopping.

  Väntar du barn eller är ni en småbarnsfamilj? Har barnen nyss börjat skolan med allt vad det innebär? Då är Barnmässan rätt ställe att få mer kunskap och tips. Mässan samlar utställare och företag inom branscher som erbjuder produkter och tjänster till barnfamiljer.

  Barnmässan hålls i multihallarnas moderna mässlokaler och är i första hand en mötesplats för familjer med barn upp till sju år. Men alla är såklart välkomna!

  Öppet lördag och söndag kl. 10-18.
  Biljettpris 130 kr. Gratis för barn upp till 17 år.
  >> Köp biljett på Tickster

  Badentré 60 kr på Barnmässan 3-4 mars

  Visa upp din entrébiljett från Barnmässan så betalar du bara 60 kr per person för att bada. Gäller både barn- och vuxenbiljett.

  Prova på babysim söndag 4 mars

  Söndag 4 mars kan du prova babysim med Uppsala simskoleförening i vår varma träningsbassäng. Prova-på-simmet är utan extra kostnad och som mässbesökare betalar du bara 60 kr för badentré vid uppvisande av Barnmässans entrébiljett. Aktiviteten pågår 20 minuter. Begränsat antal platser.
  >> Boka plats online för gratis babysim

  Läs mässtidningen online

  >> Klicka här för mässtidningen online (öppnas i nytt fönster)

  Kontaktperson/arrangör:

  Barnmässan Uppsala
  018 – 10 00 65
 • Kontakta arrangören