• Grand Prix 2018 – Volleyboll

  • Datum: 13 januari 2018 08:00
  • Slutdatum: 14 januari 2018 21:00
  • Plats: Hall A, B och C

  Grand Prix är en maffig volleybollfest och mötesplats, fylld av spänning, prestige och glädje. Sveriges bästa elit- och ungdomslag är på plats för att göra upp om titlarna. Nytt för i år är också att Veteran-SM avgörs under GP-helgen.

  Senior Grand Prix

  Svensk volleybolls mest prestigefyllda tävling Senior Grand Prix avgörs i Fyrishov i Uppsala. De fyra bästa elitserielagen på dam- och herrsidan gör upp om guldet. Grand Prix spelas i form av semifinaler och final, samt match om 3-4 plats. Ettan i Elitserien efter höstens spel möter fyran i semifinal och tvåan möter trean. Matcherna spelas under två dagar; första dagen sker semifinaler, andra dagen avgörs match om tredje pris samt final för respektive kön.

  Ungdomens GP

  Det här är tävlingen med de vassaste lagen med spelare under 20 år. Att bli UGP-mästare är prestigefyllt; stämningen är gemytlig med mycket publik som kantar banorna. Sex pojklag och sex flicklag är med, baserat på förra årets placering i U19-SM.

  Veteran-SM

  Svensk volleybolls äldre garde invaderar 2018 års upplaga av Grand Prix för att göra upp om titeln som svenska mästare i veteransammanhang.

  Biljetter

  Biljetter till senior Grand Prix säljs i A-hallens entré.
  Vuxen: 150 kr Helgris 250 kr
  Student: 100 kr Helgpris 180 kr
  Ungdom (12-17 år): 50 kr Helgpris 80 kr
  Barn under 12 år: Fri entré

  Ungdomens GP och Veteran-SM i B- och C-hallen. Fri entré för alla.

  Mer info och nyheter finns på www.grandprixvolleyboll.se

  Kontaktperson/arrangör:

  Uppsala VBS och Svensk volleyboll
 • Kontakta arrangören