• Läromediamässan 2018

  • Datum: 18 april 2018
  • Tid: 13:00 - 17:30
  • Plats: Hall C, D

  Välkommen till en inspirerande eftermiddag

  Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb - det är svårt att hitta. Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning av Johan Alm klockan 13.15. Samma föreläsning hålls även 15.45. Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. Allt är gratis, men vi önskar att du anmäler dig via länken nedan.

  Bokmässa med ännu större utbud

  På plats finns även Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst. För alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola.

  Tänk elev, tänk lärande. Ny föreläsning av Johan Alm, författaren till Lärandematriser och Kunskapsöversikter

  Johan ger dig verktygen som gör lärandet begripligt för eleven och tidsbesparande för dig – så att du istället kan lägga mer tid på att analysera elevresultat och förbättra din undervisning. Verktygen kopplas samman i den digitala plattformen LMX som säkerställer att betyg, undervisning och bedömning hela tiden utgår från det skolförordningen föreskriver, nämligen kunskapskrav och förmågor, inte oreflekterade skoltraditioner.

  >> Anmäl dig här

  Kontaktperson/arrangör:

  Läromedia läromedel Örebro AB
  019-20 69 00
 • Kontakta arrangören