• Heldagsutflykt

  Klassen hinner med en massa kul på en heldag i Uppsala. Här är tre förslag på roliga och innehållsrika skolresor till bra pris. Kontakta oss på info@fyrishov.se så räknar vi ute ett exakt pris för just er dag och sköter såklart hela bokningen

  Hur kul som helst på Fyrishov

  Boka in en dag full av bad, spel och lekar på Fyrishov! Ta chansen och testa vattenfotboll, minigolf, beachvolley eller kanske en kanottur på Fyrisån. Bassänger finns både ute och inne.  Gott om plats finns det också på Fyrishovs stora härliga gräsmatta för lekar av alla slag. I paketet ingår lunch i Fyrishovs restaurang.

  Pris från 105 kr/person.

  Vasaborgen och Fyrishov

  Börja dagsutflykten vid slottet i Vasaborgens fuktiga kamrar där historien dallrar ur väggarna. Här har de hemska Sturemorden begåtts. I Fogdegårdens källarvalv satt fångarna på livstid och Gustav Vasas dotter Cecilia sägs fortfarande vandra omkring i kamrarna på nätterna. Vasaborgens guide tar er med på platsens spännande berättelse om makt,  mord och myter. Visningen varar en timme. Passa sedan på att besöka Uppsalas botaniska trädgård på andra sidan vägen. Barockträdgården med gångar, dungar, gräsytor och blomsterodlingar är en unik miljö att utforska innan dagen fortsätter till Fyrishov.

  Eftermiddagen ägnar ni er åt bad och lek i Fyrishovs bassänger ute och inne. Lunchen väntar på er i restaurangen när ni kommer. Kör sedan gärna en omgång hinderbanerace i simhallen med hela klassen. Gott om plats finns det också på vår stora härliga gräsmatta för lekar av alla slag.

  Pris från 225 kr/person.

  Fyrishov och Gamla Uppsala Museum

  Gamla Uppsala kungshögar och museum bjuder på en tidsresa från 500-talets hedniska småkungadöme, via vikingatidens religiösa brytningstid till byggandet av domkyrkan från 1100-talet. Låt er lotsas in i den nordiska historiens berättelser, riter och kämpalekar. Avrunda gärna besöket med en medhavd picknick i det vackra kulturlandskapet.

  Eftermiddagen ägnar ni er åt bad och lek i Fyrishovs bassänger ute och inne. Lunchen väntar på er i restaurangen när ni kommer. Kör gärna en omgång hinderbanerace i simhallen med hela klassen. Gott om plats finns det också på vår stora härliga gräsmatta för lekar av alla slag.

  Pris från 175 kr/person.

   

 • Boka skolresan nu!

  Kontakta oss för mer information och bokning. Berätta vad du vill veta mer om eller när du vill boka din skolresa. Fyll i fälten så återkommer vi med svar via mejl. Tack för ditt intresse.