• Gamla Uppsala museum och Fyrishov

  Gamla Uppsala kungshögar och museum bjuder på en tidsresa från 500-talets hedniska småkungadöme, via vikingatidens religiösa brytningstid till byggandet av domkyrkan från 1100-talet. Låt er lotsas in i historien, riterna och kämpalekarna från de tider som har lämnat sina spår på platsen.  Tips! Börja besöket  med en picknick i det vackra kulturlandskapet kring kungshögarna i Gamla Uppsala 

  Efter den upplevelsen väntar en eftermiddag på Fyrishov där ni äter lunch och checkar in i era stugor. Sedan ägnar ni eftermiddagen till bad och lek, bassänger finns både ute och inne. Varför inte en omgång vattenbasket eller hinderbanerace i simhallen för hela klassen.  Gott om plats finns det också på vår stora härliga gräsmatta för lekar av alla slag. Kvällen avslutas med grillning i vårt trivsamma stugområde eller med en middag i restaurangen.

  Pris från 400 kr/person tom årskurs 6,  inklusive lunch, middag och frukost
  Pris från 485 kr /person från årskurs 7,  inklusive lunch, middag och frukost

  Läs mer om vad du kan göra under besöket hos oss! Förslag och prislista hittar du här!

 • Boka skolresan nu!

  Kontakta oss för mer information och bokning. Berätta vad du vill veta mer om eller när du vill boka din skolresa. Fyll i fälten så återkommer vi med svar via mejl. Tack för ditt intresse.