• Grand Prix 2019 – Volleyboll

  • Datum: 19 januari 2019 08:00
  • Slutdatum: 20 januari 2019 21:00
  • Plats: Hall A-D

  Välkommen till Grand Prix 2019, en av volleybollsäsongens absoluta höjdpunkter!  Grand Prix är en maffig volleybollfest och mötesplats, fylld av spänning, prestige och glädje. Sveriges bästa elit- och ungdomslag är på plats för att göra upp om titlarna. Veteran-SM är numera också ett inslag under GP-helgen! Grand Prix arrangeras av Uppsala VBS och Svensk volleyboll i samarbete med Destination Uppsala.

  Senior Grand Prix

  Svensk volleybolls mest prestigefyllda tävling Senior Grand Prix avgörs i Fyrishov i Uppsala. De fyra bästa elitserielagen på dam- och herrsidan gör upp om guldet. Grand Prix spelas i form av semifinaler och final, samt match om 3-4 plats. Ettan i Elitserien efter höstens spel möter fyran i semifinal och tvåan möter trean. Matcherna spelas under två dagar; första dagen sker semifinaler, andra dagen avgörs match om tredje pris samt final för respektive kön.

  Ungdomens GP

  Det här är tävlingen med de vassaste lagen med spelare under 20 år. Att bli UGP-mästare är prestigefyllt; stämningen är gemytlig med mycket publik som kantar banorna. Sex pojklag och sex flicklag är med, baserat på förra årets placering i U19-SM.

  Veteran-SM

  Svensk volleybolls äldre garde invaderar 2019 års upplaga av Grand Prix för att göra upp om titeln som svenska mästare i veteransammanhang.

  Biljetter

  Biljetter till senior Grand Prix löser du vid entrén.
  Dagspriser 150 kr för vuxna, studerande 100 kr, ungdom (12-17år) 50 kr och barn under 12 går in gratis.
  Helgpriser 250 kr för vuxna, studerande 180 kr, ungdom 12-17 år 80 kr och barn under 12 går in gratis.

  Grand Prix är en folkfest för alla som vill uppleva volleyboll när den är som bäst. Vill du se ungdomarna spela i Ungdomens GP eller veteranerna i Veteran-SM gör du det i B- och C-hallen. Dit kan du komma utan att lösa biljett.

  Om du har frikort får du komma in gratis, förutsatt att du har ditt giltiga frikort med dig.

  >> Förköpsbiljetter köper du här

  Mer info och nyheter finns på www.grandprixvolleyboll.se
  #grandprixvolleyboll #seniorgrandprix #ungdomsgp #veteransmvolleyboll

  Kontaktperson/arrangör:

  Grand Prix Volleyboll
 • Kontakta arrangören