• Läromediamässan 2020

  • Datum: 10 mars 2020
  • Tid: 13:00 - 17:30
  • Plats: Hall C, D, E

  Välkommen till en inspirerande eftermiddag

  Ett bättre tillfälle att på bara en eftermiddag få full koll på hela läromedelsutbudet, lyssna på en tankeväckande föreläsning och inspireras till ett bättre jobb - det är svårt att hitta! Eftermiddagen rivstartar med en inspirerande föreläsning klockan 13.15. Samma föreläsning hålls även 15.30. Välj den starttid som passar dig bäst! Under hela eftermiddagen håller bokmässan, med både läromedel och skönlitteratur, öppet. Allt är gratis, men vi önskar att du anmäler dig via denna länk.

  Bokmässa med ännu större utbud

  På plats finns Sveriges ledande läromedelsproducenter med såväl nyheter som storsäljare. Likaså presenterar flera skönlitterära förlag sitt inspirerande sortiment. Här kan du botanisera fritt, jämföra alternativ och välja det material som passar din undervisning allra bäst. Mässan är främst tänkt för alla lärare och pedagoger i förskola, grundskola och gymnasiesärskola men givetvis är alla intresserade välkomna.

  Föreläsning med Micke Hermansson - Nå ut i klassrummet

  Micke Hermansson, prisbelönt föreläsare, lärare och författare, delar med sig av sina bästa tips för att nå ut i klassrummet och väcka elevernas intresse och motivation. Med mångårig erfarenhet av undervisning och över 450 föreläsningar i bagaget identifierar Micke fallgroparna och hjälper dig att undvika dem. En tydlig och visuell föreläsning med konkreta tips som omgående kan användas i klassrummet! Föreläsningen är 30 minuter och startar 13.15 och 15.30.

  >> Anmäl dig till Läromediamässan 2020

  Kontaktperson/arrangör:

  Läromedia AB
  019-20 69 00
 • Kontakta arrangören