• Badkalas med Pelle Svanslös

  Badkalas med Pelle Svanslös i äventyrsbadet är en höjdare. Även om katter är lite rädda för vatten kan vi lova att det blir ett äkta barnkalas med mycket bad och roliga lekar! Kalasen bokas söndagar kl. 12, 13.30 eller 15 och passar bäst för barn ca 4-8 år.

  Här blir det roliga vattenlekar i grunda bassängen tillsammans med Pelle och kalasvärden. Alla barn får en specialmedalj av Pelle och födelsedagsbarnet får dessutom en liten present. När vattenlekarna är avklarade letar vi efter skattkistan, sen sätter vi oss vid dukat bord och Pelle vinkar hejdå. Därefter är det fritt fram att bada så länge man vill.

  Pris 185 kr/barn. För bokning av kalas behövs minst 8 kalasbarn och passar för upp till 16 kompisar
  Samling i receptionen 30 minuter innan kalasstart.

  I priset ingår marängsviss eller pannkaka, saft, godispåse och en liten present till alla barn. Kaffe till de vuxna. Barnen tar gärna med sig varsin vuxen som badvaktar, en vuxenentré per barn ingår.

  För frågor eller bokning, kontakta oss på 018-727 49 63, info@fyrishov.se eller via formuläret nedan. Välkommen!

  Glada kommentarer från nöjda kunder

  • ”Det var fantastiskt roligt för barn och vuxna.”
  • ”Min son var jättenöjd. Likaså hans kompisar med deras föräldrar. Det motsvarade definitivt våra förväntningar och vi blev mottagna på ett mycket trevligt sätt. Vi har redan rekommenderat kalaset vidare. Fortsätt gärna med detta! Tack!”
  • ”Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Det som ni får ett extra plus för, det är att ni hjälpte barn som inte tyckte om marängswisch och gav dem annan mat. Det är viktigt att ha energi när man är på badkalas. Ni är fantastiska med barn.”
  • ”Min dotter och alla barn som var på kalaset var väldigt nöjda. Allt motsvarade våra förväntningar. Kalasvärden var superbra! Rekommenderar alla att ha kalaset på Fyrishov! Tack!”

  Inbjudningskort för nedladdning och utskrift (pdf)

  Skattkista_Kajs_Badkalas

  Badkalaset med Kaj Krokodil är nu på Gottsundabadet

  Kaj Krokodils badkalas har flyttat till Gottsundabadet och kalasen hålls på lördagar.
  >>Läs mer om Kajs Kalas på Gottsundabadet 

 • Intresseanmälan Badkalas med Pelle