Gottsundabadet

 • Gottsundabadet

  Information om ombyggnation av Gottsundabadet

  Gottsundabadet är stängt för renovering och ombyggnation. Vi öppnar igen den 28 september 2018.

  För dig med 10-kort, period- och årskort

  Du som kortkund har möjlighet att frysa ditt kort utan extra kostnad. Ta med ditt kort till Fyrishov, kortet blir fryst från och med den dag du kommer till Fyrishovs reception.

  Har du frågor eller funderingar som rör ditt inpasseringskort eller bokad bassäng, kontakta oss på gottsundabadet@fyrishov.se eller 018-727 60 40.

  Gottsundabadet på Facebook

  Gilla oss gärna på Facebook så håller du dig uppdaterad med det senaste, du hittar oss på www.facebook.com/gottsundabadet

  Det här är Gottsundabadet

  I Uppsalas södra stadsdelar, Gottsunda Centrum, ligger trivsamma Gottsundabadet. Här kan du njuta av bad, bubbelpool, gym och ångbastu. När du behöver fylla på med lite energi så slå dig ner i vår servering som erbjuder lättare förtäring. Vi har även väldigt populära simskolor och aktiviteter för alla åldrar. För badgäster med funktionsnedsättning finns lift för i- och urstigning i bassängerna. Bussförbindelserna hit är goda och det finns gratis parkering utanför centrumet om du hellre tar bilen.

  Visste du att…?

  Gottsundabadet har Uppsalas längsta vattenrutschbana som är hela 55 meter lång! Enjoy!

  Populära länkar

  >> Öppettider Gottsundabadet
  >> Priser Gottsundabadet
  >> Våra simskolor

  Badkalas med Kaj Krokodil

  Kaj Krokodil har flyttat in på Gottsundabadet och nu kan du boka barnkalas med honom. Kalasen bokas på lördagar och passar för barn ca 4-8 år.
  >> Läs mer

  Välkommen in

  Klicka på bilden nedan och följ med på en 360-graders rundtur.

 • Gottsundabadet