Gottsundabadet

 • Aktiviteter på Gottsundabadet

  OBS! Stängt för renovering, öppnar åter 28 september

  Gottsundabadet är stängt för renovering och ombyggnation 1 maj – 28 september 2018, läs mer.

  Gottsundabadet Härliga fredag

  Härliga fredag

  Varje fredag kl. 18-21 dämpar vi belysningen i simhallen och sätter på lugn musik. Varva ner i den varma bubbelpoolen, unna dig några simlängder och prova gärna vår härliga ångbastu. Serveringen är öppen hela kvällen och erbjuder enklare mat och dryck. Härliga fredag är för dig som är 16 år eller äldre.

  Gottsundabadet tjejmorgon

  Tjejmorgon

  På söndagar kl. 8-10 är det Tjejmorgon på Gottsundabadet. Då är bad och gym är öppet bara för tjejer, och alla barn upp till 6 år. Män och pojkar över 7 år är välkomna efter kl. 10. På Tjejmorgon har vi kvinnlig personal i bad och gym.

  Badkalas barnkalas gottsundabadet Kaj Krokodil Uppsala

  Kajs badkalas

  Boka barnkalaset tillsammans med Kaj Krokodil. Roliga vattenlekar med Kaj och alla barn får medalj. Efter vattenbuset letar vi efter skattkistan och mumsar i oss kalasfika vid vid dukat bord. Därefter är det bara att kasta sig i plurret igen om man vill. Kalasen bokas på lördagar och passar barn ca 4-8 år. Bjud på ett riktig höjdarkalas och ett glatt minne för hela familjen!
  >>Läs mer och boka

  Pooldisco Gottsundabadet

  Pooldisco – för hela familjen

  Varje lördag kl. 17-19 förvandlas hela Gottsundabadet till ett pooldisco för hela familjen. Blinkande lampor och glad musik strömmar från högtalarna. Ingen förbokning behövs – kom så många ni vill. Serveringen är öppen hela kvällen, här finns pizza, pannkaka, godis och dryck. Det är lätt att hålla uppsikt över barnen men vi rekommenderar att de är simkunniga. Pooldisco är även perfekt för klassfesten eller barnkalaset.

  Träna i vatten gottsundabadet uppsala

  Träna i vatten

  På onsdagar kl. 7.00-7.45 är det vattengympa i stora bassängen. Det här är rolig träning som passar alla. Träna kondition och styrka på det mest skonsamma sätt som finns – i vattnet! Pris 85 kr/pass eller gymkort. Du som har simkort lägger till 30 kr/pass.
  Vårens pass pågår t.o.m. 16 maj.