• Boka möhippa på relaxavdelningen

  Möhippepaketet är inställt då relaxen är stängd tills vidare. Läs mer här.

  Fyrishovs relaxbad är uppdelad i dam- och herravdelning och perfekt när det är dags för möhippa. Stanna hela dagen eller kom förbi några timmar och fixa till er innan ni fortsätter vidare.

  Avkoppling eller adrenalinkick?

  Inne på relaxen finns tre olika sorters bastu, en stor härlig bubbelpool och sköna vilstolar. Vill ni höja pulsen en aning har ni tillgång till äventyrsbadets vattenrutschbanor, vattenströmmar och simhallens hopptorn. En garanterad adrenalinkick för den som vill och vågar.

  Spa-present till bruden

  För att underlätta er planering har vi två möhippepaket där relaxbad ingår till alla i sällskapet. Bruden får en fint inslagen present med produkter för välmående så ni tillsammans kan ge bruden en skön och lyxig behandling med hårinpackning och ansiktsmask. Alla deltagare får ett litet paket med duschcreme, schampo och bodylotion.

  Välj något av våra paket

  Möhippepaketet

  Alla i sällskapet får relaxentré & ett litet Spa-kit. Bruden får en present fint förpackad i cellofanpåse med ansiktsmask, hårinpackning och samt det lilla Spa-kitet.

  Pris 295 kr per väninna – bruden ingår
  Priset gäller när det är minst fyra väninnor i sällskapet. Inget strul med att dela på brudens kostnad!

  Möhippepaketet – Med bubbel och snittar

  Förutom möhippepaketet som du kan läsa om här ovanför så serverar vi ett glas bubbel och tapas-snittar på terrassen i Äventyrsbadet. Vi bokar en särskild hörna för er och ni bestämmer själva vid bokning vilken tid ni vill bli serverade.

  Pris 495 kr per väninna – bruden ingår
  Priset gäller när det är minst fyra väninnor i sällskapet. Den som önskar alkoholfritt betalar 440 kr.

  Mer information och bokning

  Ring 018-727 49 63, fyll i kontaktformuläret nedan eller mejla oss på info@fyrishov.se

 • Kontakta oss