• Bada på Fyrishov i sommar

  Utebadet är öppet – endast förköp online

  För att följa rådande restriktioner gäller begränsat antal besökare och förköp av biljetter. 500 besökare tillåts samtidigt på utebadet. Förbokning och biljettköp online gäller för alla besökare. Läs gärna FAQ längre ner på sidan.

  Simhallen är öppen – endast förköp online

  Simhallen är öppen för motionssimning (inget hopptorn eller hinderbana). Vi tillåter 50 besökare samtidigt på tre olika pass på vardagar, två pass på helgdagar. På eftermiddagarna är det föreningar och lägerverksamhet i simhallen. Läs gärna FAQ för simhallen.

  Äventyrsbadet är fortsatt stängt

  Vi beräknar att öppna äventyrsbadet tidigast slutet av juni.

  Köp biljett för utebadet här!

  Knapp för at boka plats till utebadet Fyrishov

  Köp biljett för simhallen här

  Simhallen torsdag 24/6 kl. 06.00-09.00 FULLBOKAT
  Simhallen torsdag 24/6 kl. 09.30-11.00 FULLBOKAT
  Simhallen torsdag 24/6 kl. 11.30-13.00

  Simhallen fredag 25/6 kl. 06.00-09.00 – FULLBOKAT
  Simhallen fredag 25/6 kl. 09.30-11.00
  Simhallen fredag 25/6 kl. 11.30-13.00

  Simhallen lördag 26/6 kl. 08.00-10.00
  Simhallen lördag 26/6 kl. 10.30-12.30

  Simhallen söndag 27/6 kl. 08.00-10.00
  Simhallen söndag 27/6 kl. 10.30-12.30

  Klicka på länken för att hitta svar på de vanligaste frågorna kring besöket i simhallen sommaren 2021 FAQ simhallen 2021

  Biljettpriser

  OBS: Under ditt besök på utebadet kan du inte gå in till simhall och äventyrsbad, biljettpriserna är därför sänkta till nära hälften av ordinarie pris.

  Priser bad
  sommar 2021
  Vuxen
  16 år+
  Barn
  4-15 år
  Barn
  0-3 år
  Kortinnehavare
  Årskort m.fl.
  Gottsundabadet
  Årskort
  Utebad65:-50:-0:-0:-
  Simhall65:-50:-0:-0:-40:-

  Se köpvillkor

  För dig med årskort/kombikort/periodkort/årskort morgon

  För att säkerställa att vi inte överskrider maxantalet behöver samtliga besökare förboka sitt besök på utebadet. De som har något typ av årskort behöver därför också förboka sitt besök på fyrishov.se, självklart utan extra kostnad. Giltig platsbiljett och kort är obligatoriska att visa tillsammans i entrén vid besök. På utebadet gäller årskort morgon även på dagtid. I simhallen gäller årskort morgon som vanligt.

  Har du 10-kort är det mer fördelaktigt att spara kortet till senare tillfälle när hela anläggningen är öppen som vanligt och det är ordinarie priser.

  För dig med Ledsagarkort

  Ledsagare bokar en årskortsbiljett och visar sen upp biljetten tillsammans med ledsagarbevis i entrén. Har man inget ledsagarbevis betalar man inträde.

  Varför har ni inget Sommarpass?

  Besökare med Sommarpasset ska kunna besöka oss varje dag. Men eftersom begränsat antal platser gäller den här sommaren och förbokning av besöket krävs går det inte att erbjuda ett Sommarpass utan för komplicerade villkor. Vi har istället ett lägre entrépris den här sommaren, vilket vi hoppas att många kommer tycka är prisvärt.

  Var rädda om varandra.

  Tänk på att vi alla har ett individuellt ansvar att bidra till minskad spridning av coronaviruset. Alla behöver ta ansvar för att det skall fungera bra. Tillsammans hjälps vi åt. Vi följer Uppsala Kommuns och Folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande, och anpassar verksamheten efter de riktlinjer och regler som ges.

  FAQ utebadet 2021

  Hur köper/bokar jag biljett?

  Du bokar och betalar din biljett via fyrishov.se, i din dator eller mobil. Biljetten skickas till den mailadress du uppger vid bokningen. Biljetten uppvisas/scannas vid sommarentrén. Även årskorts och kombikortsinnehavare behöver förboka sin plats (utan extra kostnad) via fyrishov.se eftersom vi har begränsat antal platser.

  Om jag inte kan köpa/boka online, kan ni hjälpa mig med det?

  Självklart hjälper vi dig. Kan du inte köpa/boka själv är du välkommen att vända dig till receptionen på Fyrishov så löser vi det tillsammans.

  Får barn bada själva utan vuxen?

  Barnet ska ha fyllt 12 år och kunna simma 200 meter.

  Vilka öppettider gäller på utebadet?

  Utebadet håller öppet kl 9-19 varje dag t.o.m. 31 augusti. Välbesökta dagar finns två olika bokningsbara tider att välja på, en förmiddagstid 09.00-13.30 och en eftermiddagstid 14.30-19.00. Vilka tider som gäller när du vill boka framgår när du är inne på bokningssidan.

  Kan man köpa på plats, finns drop-in-platser?

  Samtliga biljetter förköps online via fyrishov.se. Om du inte förköpt biljett, och det finns platser kvar när du kommer hit, så köper du själv via din smartphone.

  Kan jag avboka eller omboka biljetterna?

  Nej, köpt biljett kan inte av- eller ombokas.

  Hur många släpper ni in?

  På utebadet släpper vi in ca 500 besökare samtidigt.

  Kan jag lämna kvar mina saker om jag bokat både eftermiddags- och förmiddagspass?

  När förmidddagstiden är slut måste alla lämna utebadet och ta med sina saker, man är välkommen tillbaka när eftermiddagstiden börjar.

  Vilken ingång gäller för utebadet?

  Till utebadet går man endast in via Sommarentrén vid utebadet (intill bron över Fyrisån). Ingen inpassering till utebadet sker via huvudentrén pga av coronarestriktioner.

  Kan man från utebadet gå in till simhall och äventyrsbad?

  Nej. På grund av coronarestriktioner är det inte möjligt att gå in till simhall och äventyrsbad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och enligt pandemilagen begränsas antalet besökare i badets olika delar. Fyrishov har delat in badet i stängda sektioner (utebad, simhall och äventyrsbad) i vilka ett begränsat antal besökare tillåts. Detta gör att passage mellan de olika sektionerna inte är möjlig. Simhall och äventyrsbad beräknas öppna under juni.

  Finns omklädningsrum på utebadet?

  Ja, det finns enkla omklädningsrum utan dusch vid sommarentrén samt under balkongen i anslutning till stora utebassängen.

  Finns bastu?

  Nej, ingen av våra bastur är öppna.

  Kan man låsa in sina värdesaker på utebadet?

  Ja, vid utomhusserveringen finns låsbara värdeskåp att använda. Ta med ett eget hänglås eller köp ett i receptionen.

  Finns tak om det börjar regna?

  På utebadet finns inget tak. Därför rekommenderar vi våra besökare att ta med paraply om det finns risk för regnskurar.

  Vad finns att göra förutom att bada i bassängerna?

  På utebadet finns en lekplats med lekutrustning för mindre barn, samt några andra lek- och spel på gräsmattan. Sommarerveringen är öppen hela dagen. Här finns menyn.

  Vi vill bli fakturerade, går det?

  Var ute i god tid eftersom vi har begränsat med platser. Ny kund? Ansök om att bli fakturakund här eller ta kontakt med info@fyrishov.se

  Vad finns att äta på utebadet?

  I serveringen på utebadet finns både varm och kall mat och fika. Vi säljer även kall och varm dryck, glass och öl/vin. Kontantfri betalning gäller i serveringen.

  Jag har ett 10-kort. Hur gör jag då?

  Eftersom vi i sommar har ett lägre pris på utebadet än när hela anläggningen är öppen som vanligt, så är det mer fördelaktigt att bara förköpa en enstaka biljett och spara kortet till senare tillfälle.

  Ledsagarkort

  Ledsagare bokar en årskortsbiljett och visar sen upp biljetten tillsammans med ledsagarbevis i entrén. Har man inget ledsagarbevis betalar man inträde.

  Kan jag betala med ditt friskvårdsbidrag?

  Under sommaren 2021 kan du ej betala badbiljetten med friskvårdsbidrag då det inte fungerar som betalmedel i onlinebokningen. När du köper årskort i receptionen kan du betala med friskvårdsbidrag.

  Var ska jag vända mig om det strular med mitt onlineköp?

  Vid ärenden som inte kan vänta, vänd dig till Fyrishov på telefonnummer 018-727 49 50. Vid ärenden som inte är akuta vänd dig till info@fyrishov.se

  Hittade du inte svaret eller har andra frågor om din bokning?

  Välkommen att kontakta info@fyrishov.se

 • Kontakta oss