• Bada på Fyrishov i sommar

  Badzoner för utebad, simhall och äventyrsbad  – endast förköp online

  Restriktionerna lättar från den 15  juli men vi har fortfarande ett stort ansvar. Vi behöver tillsammans med våra besökare  se till att inte trängsel uppstår.  För att kunna hålla avstånd i omklädningsrum och pooler har vi delat in badet i zoner (utebad, simhall och äventyrsbad) med begränsat antal platser. Vi kommer att fortsätta med badzoner under hela sommaren, dvs man kan inte gå emellan simhall, utebad och äventyr. Alla bubbelpooler och relaxavdelningarna är fortsatt stängda.

  Utebad – endast förköpta biljetter

  På utebadet finns upp till 700 platser tillgängliga att boka. Två pass varje dag, förmiddag kl. 9-13.30 och eftermiddag kl. 14.30-19. Entré via sommarentrén utomhus vid Fyrisån. Läs gärna FAQ för utebadet. 

  Simhall – endast förköpta biljetter

  Simhallen är öppen för motionssimning (inget hopptorn eller hinderbana). Här släpper vi in 50 besökare samtidigt; tre pass på vardagar och två pass på helgdagar. På eftermiddagarna är det föreningar och lägerverksamhet i simhallen. Bastun är stängd. Entré via huvudentrén. Läs gärna FAQ för simhallen.

  Äventyrsbad – endast förköpta biljetter

  Vi tillåter 190 besökare samtidigt i äventyrsbadet. Bubbelpoolerna är stängda. Öppet alla dagar kl. 14.00-19.00, det kan bli viss väntetid då vi släpper in några i taget för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschrum. Entré via huvudentrén. Läs gärna FAQ om äventyrsbadet.

  Bokaknapp för badbiljett på Fyrishov

  Läs gärna FAQ om onlineköp längre ner på sidan.

  Biljettpriser

  OBS: Under ditt besök hos oss kan du i år inte gå mellan utebad, simhall och äventyrsbad. Biljettpriserna är därför sänkta.

  Priser bad
  sommar 2021
  Vuxen
  16 år+
  Barn
  4-15 år
  Barn
  0-3 år
  Kortinnehavare
  Årskort m.fl.
  Gottsundabadet
  Årskort
  Utebad65:-50:-0:-0:-40:-
  Simhall65:-50:-0:-0:-40:-
  Äventyrsbad85:-60:-0:-0:-40:-

  Se köpvillkor

  För dig med årskort/kombikort/periodkort/årskort morgon

  För att säkerställa att vi inte överskrider maxantalet behöver samtliga besökare förboka sitt besök på utebadet. De som har något typ av årskort behöver därför också förboka sitt besök på fyrishov.se, självklart utan extra kostnad. Giltig platsbiljett och kort är obligatoriska att visa tillsammans i entrén vid besök. På utebadet gäller årskort morgon även på dagtid. I simhallen gäller årskort morgon som vanligt.

  Har du 10-kort är det mer fördelaktigt att spara kortet till senare tillfälle när hela anläggningen är öppen som vanligt och det är ordinarie priser.

  För dig med Ledsagarkort

  Ledsagare bokar en årskortsbiljett och visar sen upp biljetten tillsammans med ledsagarbevis i entrén. Har man inget ledsagarbevis betalar man inträde.

  Varför har ni inget Sommarpass?

  Besökare med Sommarpasset ska kunna besöka oss varje dag. Men eftersom begränsat antal platser gäller den här sommaren och förbokning av besöket krävs går det inte att erbjuda ett Sommarpass utan för komplicerade villkor. Vi har istället ett lägre entrépris den här sommaren, vilket vi hoppas att många kommer tycka är prisvärt.

  Var rädda om varandra.

  Tänk på att vi alla har ett individuellt ansvar att bidra till minskad spridning av coronaviruset. Alla behöver ta ansvar för att det skall fungera bra. Tillsammans hjälps vi åt. Vi följer Uppsala Kommuns och Folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande, och anpassar verksamheten efter de riktlinjer och regler som ges.

  FAQ onlineköp 2021

  Om jag inte kan köpa/boka online, kan ni hjälpa mig med det?

  Självklart hjälper vi dig. Kan du inte köpa/boka själv är du välkommen att vända dig till receptionen på Fyrishov så hjälper vi dig att boka i mån av plats.

  Kan jag avboka eller boka om biljetterna?

  Nej, köpt biljett kan inte av- eller ombokas.

  När släpps fler biljetter?

  Biljetter släpps en dag i taget, vid tolvslaget. Det ligger alltid 7 dagar ute för bokning.

  Jag har årskort/periodkort/kombikort/morgonkort. Hur gör jag då?

  Begränsat antal platser och förbokning gäller även för dig med kort och du bokar plats via vår hemsida. Du scannar ditt kort vid inpasseringsspärren.

  Måste jag välja betalmedel fast jag har valt gratisbiljetten?

  Ja, välj antingen kortbetalning eller Swish. Inga pengar kommer dras.

  Kan jag betala med mitt friskvårdsbidrag?

  Under sommaren 2021 kan du inte betala badbiljetten med friskvårdsbidrag då det inte fungerar som betalmedel i onlinebokningen. Om du köper årskort till simhallen i receptionen kan du betala med friskvårdsbidrag, inte till äventyrsbad eller utebad som räknas som nöje.

  Kan jag betala med fribiljetter?

  Ja, men fribiljetter fungerar inte som betalmedel i onlinebokningen, ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Kan jag betala med presentkort?

  Ja, men presentkort fungerar inte som betalmedel i onlinebokningen, ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Jag får felkod när jag ska betala med Swish

  Du måste ange ett telefonnummer som är kopplat till Swish. Om du ändå får felmeddelande, välj kortbetalning istället eller ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Jag har inte fått något bekräftelsemail

  Titta i skräpposten, om det inte ligger där heller kan du uppge ditt namn och bokningsnummer i receptionen vid ankomst.

  Vi vill bli fakturerade, går det?

  Var ute i god tid eftersom vi har begränsat med platser. Ta kontakt med info@fyrishov.se

  Var ska jag vända mig om det strular med mitt onlineköp?

  Vid ärenden som inte kan vänta, vänd dig till Fyrishov på telefonnummer 018-727 49 50. Vid ärenden som inte är akuta vänd dig till info@fyrishov.se

 • Kontakta oss