• Vedeldad bastu

  På grund av rådande pandemi är vedeldade bastun stängd tills vidare.

  Inne i bastun sprakar brasan hemtrevligt och värmen sprider sig sakta i kroppen igen efter doppet i kallbadtunnan. I vår vedeldade bastu får du och ditt sällskap en avslappnad stund tillsammans.

  Upplevelsen lämpar sig fantastiskt för en möhippa eller svensexa där bruden eller brudgummen vill ha harmoni, samla kraft och ta det lugnt i goda vänners lag. Även den mindre konferensen gör sig bra här, för vem säger att ett möten måste ske i kostym?

  Bastulandskapet ligger utomhus och består av ett inhägnat område med vedeldad bastu, kallbadtunna och serveringslya. I serveringslyan serverar bastuvärden er skummande öl och snacks. Du bokar hela bastulandskapet exklusivt för din grupp.

  Pris

  Pris för 8 personer är 3 000 kr.
  – Två timmar exklusivt för ditt sällskap inkl. lån av badrock och ett par tofflor.
  – Är ni fler än 8 personer? Då tillkommer 375 kr/person

  Så här kan er dag se ut

  – Ni behöver hänglås, badkläder och en handduk (allt går att köpa här för den som behöver).

  – Ni börjar med att gå till relaxbadets omklädningsrum, där ni byter om till badkläder och tar på badrock och tofflor som ni får låna.

  – Lägg gärna era värdesaker i ett värdeskåp. Ni behöver en 10-krona som ni får tillbaka.

  – Man går igenom simhallen för att gå ut till bastulandskapet. Var försiktig utomhus på vintern, vi halkbekämpar men det kan finnas förrädiska isfläckar.

  – Beställ gärna något i serveringslyan, vi har fullständiga rättigheter. Betala i restaurangen innan ni går.

  – Följ gärna upp bastubadet med vällagad mat och goda drycker i restaurangen. Restaurangen är öppen till 21.00, köket stänger 20.00. Fullständiga rättigheter.

  Vill du boka eller veta mer? Ring oss på 018 727 49 63, maila info@fyrishov.se eller fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig.

 • Kontakta oss