• Konferenspaket för inspiration

  En effektiv konferens

  Hos oss kan du ha fullt fokus på din mötesagenda. Vi har erfarenhet av att ordna stora konferenser med många deltagare och har rutiner som gör din konferens effektiv och bekväm. Fyrishov ligger i centrala Uppsala och erbjuder fräscha välutrustade lokaler och tekniska lösningar för moderna konferenser. Vår egen restaurang ordnar god konferenslunch, fika och frukt utifrån dina önskemål. Välkommen till en effektiv konferens helt enkelt.

  En aktiv konferens

  Aktiviteter sätter fart på kreativiteten och är ett utmärkt sätt för att höja nivån och öka upplevelsen på ert möte.  Perfekt att lägga en timme i anslutning till lunchen eller avsluta dagen med fysisk aktivitet. Vi kan erbjuda på flera varianter som fungerar fint i grupper upp till ca 200 personer.

  …med Bootcamp

  Rolig och svettig timme där man jobbar tillsammans och utmanar sig själv utifrån egen fysisk förmåga. Engagerade instruktörer leder passet i en av våra sporthallar med omklädningsrum i anslutning. Avsluta gärna på vår relaxavdelning om ni har tid. Varva ner med tre sorters bastu, vilstolar och bubbelpool (separata dam- och herravdelningar).

  …med Friskis&Svettis

  En kändis där ni har möjlighet att välja på flera typ av pass; klassisk friskisgympa, dans, yoga mm. Inspirerande musik gör träningen kul! Ni håller till i en av våra sporthallar med omklädningsrum i anslutning. Avsluta gärna på vår relaxavdelning om ni har tid. Varva ner med tre sorters bastu, vilstolar och bubbelpool (separata dam- och herravdelningar).

  …med simning och relax

  Vill ni köra en aktivitet direkt på morgonen föreslår vi simning, en  skonsam träning för alla kroppar. Den bekväme tillbringar tiden i bubbelpoolen och bastun istället.

 • Bokningsförfrågan