• Föreningar på Fyrishov

  Närmare hundra föreningar har träningstider i Fyrishovs olika bassänger och hallar. Hos oss tränar allt från nybörjare till elitspelare inom innebandy, basket, budo, gymnastik, simning, judo, fäktning och mycket mer.

  Välkomna att träna på Fyrishov

  Har du ett lag eller en förening som vill börja träna i några av Fyrishovs hallar eller bassänger är ni varmt välkomna. Föreningar som är registrerade inom Uppsala kommun som vill boka ledarledd träning på Fyrishov har subventionerat pris på hall- och bassänghyra via Idrotts- och Fritidsnämnden. Ansök via hemsidan som öppnar i mars. När ansökningstiden är slut behandlar vi samtliga ansökningar och återkommer med svar om ni fått träningstid i början på juni.

  Har du några frågor eller funderingar kring säsongsbokning eller är intresserad av att boka någon timme på Fyrishov, kontakta vår bokningsavdelning på info@fyrishov.se, via formuläret nedan eller ring oss på 018 727 49 63. Varmt välkomna!

  Kontakta en förening

  Om du är intresserad av någon idrott ska du kontakta föreningen direkt. Här hittar du kontaktuppgifter till alla föreningar.

 • Kontakta oss