• Föreningar på Fyrishov

  Det finns närmare hundra föreningar som har träningstider i Fyrishovs olika bassänger och hallar. Här tränar allt från nybörjare till elitspelare inom innebandy, basket, budo, gymnastik, simning, judo, fäktning och mycket mer.

  Välkomna att träna på Fyrishov

  Har du ett lag eller en förening som vill börja träna i några av Fyrishovs hallar eller bassänger är ni varmt välkomna. Föreningar som är registrerade inom Uppsala kommun som vill boka ledarledd träning på Fyrishov har subventionerat pris på hall- och bassänghyra via Idrotts- och Fritidsnämnden. Fyrishov tar emot ansökningar via hemsidan och ansökan öppnar i mars. Efter att ansökningstiden är slut behandlar vi samtliga ansökningar och ni får svar i början på juni om ni fått träningstid på Fyrishov.

  Har ni frågor eller funderingar kring säsongsbokning eller är intresserad av att boka någon timme på Fyrishov, kontakta vår bokningsavdelning på info@fyrishov.se eller 018 727 49. Varmt välkomna!

  Kontakta en förening

  Om du är intresserad av någon idrott ska du kontakta föreningen direkt. Fyrishovs föreningsregister är ett sökregister där du kan söka på föreningens namn eller idrott.