• Coronaviruset - detta gäller på Fyrishov

  Badzoner för utebad, simhall och äventyrsbad  – endast förbokning

  Från och med 15 juli lättar restriktionerna med bland annat begränsat antal personer per kvadratmeter men vi har fortfarande ett stort ansvar. Vi behöver tillsammans med våra besökare  se till att inte trängsel uppstår.  För att kunna hålla avstånd i omklädningsrum och pooler har vi delat in badet i zoner (utebad, simhall och äventyrsbad) med begränsat antal platser. Vi kommer att fortsätta med badzoner under hela sommaren, dvs man kan inte gå emellan simhall, utebad och äventyr. Bastur och bubbelpooler är stängda. Alla biljetter måste förbokas och betalas online. Läs mer och förboka biljetter här.

  Relaxavdelningen fortsatt stängd

  Relaxavdelningen planeras öppna i mitten av augusti

  Träningsbassängen

  Träningsbassängen är öppen för rehabilitering (på remiss) i varmvatten. Välkommen att förboka tid i receptionen eller via 018-727 49 50.

  Sommarserveringen och Äventyrsserveringen är öppna.

  Restaurangen innanför receptionen är fortfarande stängd.

  INFO TILL KORTKUNDER

  Årskort, Årskort morgon, Periodkort

  Från och med 15 juli låser vi upp ditt kort. Du kommer få en förlängning på ditt kort med det antal dagar du hade kvar den 4 december när vi stängde badet.(Det här gäller även om du  använt kortet sedan 7 juni då simhallen öppnade). Vill du inte använda ditt kort i sommar så kan du frysa det tom 31 augusti. Kontakta receptionen om det är aktuellt.

  Relaxkort (Årskort, Årskort morgon,Periodkort)

  Eftersom relaxavdelningen är fortsatt stängd så kommer giltighetstiden på Relaxkorten att fortsatt skjutas fram tills den öppnar igen. Du kan under tiden nyttja ditt kort till övriga avdelningar som är öppna.

  Kombikort med Friskis& Svettis (Kombikort student, Kombikort morgon)

  Du kommer att få en återbetalning under augusti  beräknad på att vi stängde badet 4 december. Återbetalningen beräknas utifrån hur många dagar du hade kvar på ditt kort 4 december, dock längst till 15 juli, (även om du använt kortet sedan 7 juni då simhallen öppnade). Pengarna kommer att betalas ut senast 31/8. Har du ännu inte  lämnat in ett återbetalningsformulär så hittar du det längst ner på den här sidan.

  Kombikort med Relaxtillägg

  Eftersom relaxavdelningen är fortsatt stängd så kommer återbetalningstiden  att löpa på tills den är öppen igen. Du kan så länge fortsätta använda de delar av badet som är öppna.

  Idrott och simskolor

  Deltagare ombeds kontakta sin förening för mer information om vad som gäller för respektive träning eller simskola.

  Träna utomhus i Uppsala

  Att röra på sig och motionera är viktigt, men måste ske på ett smittsäkert sätt. Här hittar du tips och platser för träning utomhus i Uppsala.

  Var rädda om varandra

  Tänk på att vi alla har ett individuellt ansvar att bidra till att minska spridning av coronaviruset. Ta ditt ansvar och var rädda om varandra.

  Vi följer Uppsala Kommun- och Folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande, och anpassar verksamheten efter de riktlinjer och regler som ges. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se och www.uppsala.se. Läs även vad som gäller i kommunens idrottsanläggningar.

  Evenemang

  Det restriktioner som finns kring allmänna sammankomster och tillställningar kan du läsa mer om på Folkhälsomyndighetens sida..

  >> Corona information in English, click here.

 • Återbetalning Kombikort

  Om kortet varit fryst hos Friskis&Svettis under vår stängda period utgår inte ersättning för de dagar kortet varit fryst hos dem.