• Coronaviruset - detta gäller på Fyrishov

  Fyrishov är öppet utan badzoner och förbokning

  Nu är hela badet öppet som vanligt igen, utan badzoner så att du fritt kan gå mellan alla bassänger. Även relaxen är öppen. Du köper din biljett i kassan, precis som förut. Även priserna har återgått till de ordinarie.

  Öppettider i äventyrsbadet är alla dagar 9-19. Simhall och relax har ordinarie öppettider.

  När är det flest besökare i äventyrsbadet?

  Schema som visar med gult och grönt när det är flest besökare i badet

  Vi fortsätter följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och kan därför tillfälligt behöva begränsa antalet besökare i badet. Alla besökare är själva ansvariga för att hålla avstånd till varandra.

  Restaurangerna är öppna

  Restaurangen är öppen alla dagar kl. 08-19.30. Dagens lunch serveras kl. 11-14.
  Äventyrsserveringen är öppen alla dagar kl. 09-19.

  Information till kortkunder

  Årskort, Årskort morgon och Periodkort

  Fr.o.m. den 15 juli är ditt kort upplåst. Du har fått en förlängning på ditt kort med det antal dagar du hade kvar den 4 december 2020 när vi stängde badet ( gäller även om du använt kortet sedan 7 juni då simhallen öppnade).

  Relaxkort (Årskort, Årskort morgon och Periodkort)

  Ditt kort kommer att börja gälla när relaxavdelningen öppnar den 1/9, även om du nyttjat kortet på övriga avdelningar som varit öppna i sommar.

  Kombikort med Friskis& Svettis inkl. Kombikort student och Kombikort morgon

  Du kommer att få en återbetalning beräknad på att vi stängde badet 4/12 2020. Återbetalningen beräknas utifrån hur många dagar du hade kvar på ditt kort 4/12, dock längst till 15/7 (även om du använt kortet sedan 7/6 då simhallen öppnade). Pengarna betalas ut senast 31/10 (pga hög arbetsbelastning har denna process försenats något). Har du ännu inte lämnat in ett återbetalningsformulär så hittar du det längst ner på den här sidan.

  Kombikort med relaxtillägg

  Samma som Kombikort enligt ovan men du får återbetalning ända fram till 1/9 när vi öppnade upp relaxen.

  Idrott och simskolor

  Deltagare ombeds kontakta sin förening för mer information om vad som gäller för respektive träning eller simskola.

  Var rädda om varandra

  Tänk på att vi alla har ett individuellt ansvar att bidra till att minska spridning av coronaviruset. Ta ditt ansvar och var rädda om varandra. Vi följer Uppsala Kommun- och Folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande, och anpassar verksamheten efter de riktlinjer och regler som ges. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se och www.uppsala.se. Läs även vad som gäller i kommunens idrottsanläggningar.

  Evenemang

  Det restriktioner som finns kring allmänna sammankomster och tillställningar kan du läsa mer om på Folkhälsomyndighetens sida.

  >> Corona information in English, click here.

 • Återbetalning Kombikort

  Om kortet varit fryst hos Friskis&Svettis under vår stängda period utgår inte ersättning för de dagar kortet varit fryst hos dem.