• Coronaviruset - detta gäller på Fyrishov

  Fyrishov är tills vidare stängt för allmänheten

  Receptionen är öppen. Aktuella öppettider hittar du här .

  Enligt coronarestriktioner håller Fyrishov stängt för allmänheten tills vidare. Undantag görs för elit- och skolidrott samt bokad verksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare. Det betyder att vi har öppet för de verksamheter och simskolor som kan bedrivas på ett smittsäkert sätt utifrån de restriktioner som gäller. Deltagare ombeds kontakta sin förening för mer information om vad som gäller för respektive träning eller simskola.

  Varmvattenbassänger

  Varmvattenbassängen är öppen för personer som är berättigade till rehabilitering i varmvatten. Välkommen att förboka tid i receptionen eller via 018-727 49 50.

  När öppnar utomhusbadet?

  Sommarpoolerna öppnar preliminärt den 28 maj 2021. Öppning kan även senareläggas beroende på pandemirestriktioner. Information om priser och öppettider kommer senare.

  Max antal personer per lokal

  Fyrishov AB följer Folkhälsomyndighetens beräkningsregel för maxantal enligt nya pandemilagen, vilken innebär 1 besökare per 10 kvadratmeter. Här kan du se hur många personer det får vistas i Fyrishovs lokaler.

  För dig med kort

  • Årskort, periodkort och 10-kort förlängs automatiskt med motsvarande period som badet är stängt, gäller även dig som redan har fryst ditt kort.
  • Kombikort med Friskis& Svettis. Innehavare har blivit mailade. Har du inte fått mailet ber vi dig kontakta info@fyrishov.se Formulär för återbetalning hittar du längst ned på denna sida. Alla återbetalningar kommer att ske efter att stängningsperioden är över.

  Träna utomhus i Uppsala

  Att röra på sig och motionera är viktigt, men måste ske på ett smittsäkert sätt. Här hittar du tips och platser för träning utomhus i Uppsala.

  Var rädda om varandra

  Tänk på att vi alla har ett individuellt ansvar att bidra till att minska spridning av coronaviruset. Ta ditt ansvar och var rädda om varandra.

  Vi följer Uppsala Kommun- och Folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande, och anpassar verksamheten efter de riktlinjer och regler som ges. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se och www.uppsala.se. Läs även vad som gäller i kommunens idrottsanläggningar.

  Evenemang

  Pga coronapandemin råder förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 8 personer. Se vårt kalendarium för aktuell information om evenemangen.

  >> Corona information in English, click here.

 • Återbetalning Kombikort

  Om kortet varit fryst hos Friskis&Svettis under vår stängda period utgår inte ersättning för de dagar kortet varit fryst hos dem.