• Coronaviruset - detta gäller på Fyrishov

  Bad och idrott

  Fysisk aktivitet är viktig för folkhälsan och därför kan idrott och träning fortsätta på gym, simhallar och idrottshallar enligt Folkhälsomyndigheten.

  Vår badverksamhet med simhall, äventyrsbad, relax och övriga bassänger är öppen som vanligt. För att förhindra smittspridning uppmanar vi alla att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom som snuva, halsont, feber och hosta. Håll avstånd till varandra och tvätta händerna ofta med tvål. Vi har förstärkt våra städrutiner, och tillsammans med våra besökare tar vi alla ett ansvar för att följa de råd som ges.

  Vi följer Uppsala Kommun- och Folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande, och anpassar verksamheten efter de riktlinjer och regler som ges. Läs mer på www.folkhalsomyndigheten.se och www.uppsala.se

  Coronavirus och simbassänger

  Det finns inget som tyder på att coronavirus kan spridas till människor via simbassänger så länge de är ordentligt klorerade. Bassänger som är klorerade enligt Folkhälsomyndighetens direktiv har säkerställts ta bort farliga bakterier och virus, vilket innebär att coronaviruset dör i kontakt med klorerat vatten. Fyrishovs bassänger är klorerade enligt dessa direktiv. Läs mer på svensksimidrott.se

  Evenemang

  Alla evenemang som berörs av regeringens förbud mot allmänna sammankomster över 50 personer ställs in alternativt flyttas i samråd med arrangör. Se vårt kalendarium för aktuell information om evenemangen.

  Bad- och Kombiårskort

  Har du ett årskort eller 10-kort erbjuder vi utan kostnad att pausa ditt badkort t.o.m 31 december 2020. Du kan även välja en kortare period. Kontakta oss på info@fyrishov.se, 018-727 49 50 eller besök oss i receptionen så hjälper vi dig med detta. Uppge önskad tidsperiod och ditt kortnummer. Nytt beslut tas 31 december beroende på aktuellt läge. Har du ett Kombiårskort pausar du det hos Friskis&Svettis.

  Senior 70+ eller riskgrupp

  Folkhälsomyndigheten rekommenderar dig att begränsa dina nära kontakter. Det bästa i dagsläget är att träna utomhus. Om du vill pausa ditt badkort så vänd dig till receptionen så hjälper vi dig. Kontakta oss på info@fyrishov.se eller 018-727 49 50 så hjälper vi dig med detta. Du kan pausa t.o.m. 31 december sedan tas ett nytt beslut.

  >> Corona information in English, click here.

 • Kontakta oss