• Extrajobb

  På Fyrishov och Gottsundabadet hanterar du ett ständigt flöde av människor och olika aktiviteter, du är bra på att hantera människor olika viljor med glimten i ögat.  Du tycker om högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du tar initiativ, är självständig och flexibel. Det är till din fördel om du har fler språk än svenska. Arbetstiderna ligger alla dagar i veckan, tidiga morgnar och sena kvällar.

  Kockar

  Vi söker dig som är kreativ i köket, älskar matlagning och vill vara en aktiv del av ett dynamiskt team på en av landets ledande besöksarenor.
  Köket och restaurangen på Fyrishov tillagar och serverar både frukost, lunch, à la carte och in house catering upp till ca 500 personer. Vi söker nu två personer som vill jobba extra som kock. Tjänsterna är allmänna visstidstjänster vid behov.

  >> Läs mer och ansök senast 22 april

  Badvärd med tryck i visselpipan

  Just nu söker vi extra badvärdar. I arbetet ingår bevakning, lokalvård, simundervisning, service till gästerna och ibland kanske du är domare i vattenrutschbanetävlingen. Arbetstiderna ligger alla dagar i veckan, tidiga morgnar och sena kvällar och du jobbar på Fyrishov eller Gottsundabadet.
  >>Läs mer och ansök redan idag