• Praktik, sommarjobb och prao

  Vi tycker det är jätteroligt att Fyrishov är en populär praktikplats, vill man lägga sin praktik hos oss finns det ett par olika vägar att gå.

  Vi samarbetar med arbetsförmedlingen och andra privata aktörer, ibland kan vi erbjuda praktikplatser eller arbetsträningsplatser. Håll koll på vår sida med lediga tjänster samt www.ams.se för aktuella praktikplatser.

  Åldergräns

  Vi kan inte ta emot Prao-elever under 18 år, då många av våra verksamheter kräver att man är 18 år. Det kan vara kassahantering, handhavande av utrustning eller allmän säkerhet.

  Yrkesinriktade utbildningar

  För elever inom yrkesinriktade gymnasieutbildningar med inriktning främst mot reception och bad försöker vi skapa platser för minst en elev per praktikperiod. Detta sker i samarbete med ansvariga skolor så prata med din syokonsulent.

  För oss är det viktigt att ungdomar kommer ut på arbetsmarknaden. Många av de  som praktiserat hos oss får sen möjlighet att jobba extra under semesterperioder eller helger.

  Har du frågor om jobb eller praktikplats? Maila oss på reception.fyrishov@uppsala.se – men observera att vi inte tar emot praktikansökningar här.