• Lediga tjänster

  På Fyrishov hanterar du ett ständigt flöde av människor och olika aktiviteter, du är bra på att hantera människor olika viljor med glimten i ögat. Du tycker om högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du tar initiativ, är självständig och flexibel. Det är till din fördel om du har fler språk än svenska. Arbetstiderna ligger alla dagar i veckan, tidiga morgnar och sena kvällar.

  Säljare/evenemangskoordinator

  Som säljare/evenemangskoordinator blir du en del av ett team som arbetar med försäljning av alla Uppsala kommun arenor och fastigheter AB´s produkter inom bad, idrott och event.

  >> Läs mer om tjänsten och ansök senast 26 november 2021

  Köksbiträde vid behov

  Vi söker köksbiträde som kan arbeta främst helger men även under större event under veckodagar. I arbetsuppgifterna ingår att assistera kockarna med förberedelser inför luncher och andra måltider samt produktion av smörgåsar och sallader, varumottagning, städ, tvätt och disk.

  >> Läs mer om tjänsten och gör din ansökan senast 29 oktober 2021

  Receptionister vid behov

  Vi söker dig som gillar att ge bra och snabb service, är lugn och stabil i stressade situationer och har ett vänligt kundbemötande.

  >>Läs mer om tjänsten och gör din ansökan senast 24 oktober 2021

  Visa att du är tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV. Välkommen!