• Lediga tjänster

  Extrajobb badvärd

  Vi söker nu badvärdar som kan jobba vid behov på Fyrishov och Gottsundabadet. Arbetsuppgifterna är främst inriktade på service, badbevakning och lokalvård. Även andra uppgifter inom området ingår.

  >> Läs mer och ansök senast 31 mars 2020

  Säljare/bokningskoordinator

  Som säljare/bokningskoordinator blir du en del av ett team som arbetar med försäljning av Fyrishovs produkter inom bad, idrott och event. Vi arbetar mot olika kundgrupper och arbetsuppgifterna är inriktade på bokning/försäljning och koordinering. Du har kontakt med kunden från visningar och offerthantering till genomförande och uppföljning. I arbetet ingår även telefon- och mailsupport, bokning, administrativa sysslor samt representation.

  >> Läs mer och ansök senast 20 januari 2020

  Fastighetsförvaltare

  Som fastighetsförvaltare är din främsta roll att i samråd med fastighetschefen säkerställa den övergripande administrativa fastighetsplaneringen. Det sker genom att planera, kvalitetssäkra och följa upp den långsiktiga fastighetsplanen inklusive framtagande av budget och plan för såväl drift som olika fastighetsprojekt, enstaka investeringar och löpande fastighetsunderhåll.

  >> Läs mer och ansök senast 31 januari 2020

  Visa att du finns tillgänglig, gör en intresseanmälan

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV. Välkommen!