• Lediga tjänster

  På Fyrishov hanterar du ett ständigt flöde av människor och olika aktiviteter, du är bra på att hantera människor olika viljor med glimten i ögat. Du tycker om högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du tar initiativ, är självständig och flexibel. Det är till din fördel om du har fler språk än svenska. Arbetstiderna ligger alla dagar i veckan, tidiga morgnar och sena kvällar.

  Receptionister vid behov

  Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande extrajobb och kan jobba större delen av sommaren och gärna fortsätta under hösten. Som receptionist ingår du teamet som arbetar med service och försäljning av alla Fyrishovs produkter inom bad, idrott och event. Du arbetar huvudsakligen i Fyrishovs reception men under sommarmånaderna även i utebadets kassa.

  Läs mer och sök tjänsten Receptionister vid behov senast 1 maj 2023

  Fastighetstekniker

  Som fastighetstekniker är du den person som upprätthåller och skapar mervärden. Nu söker vi en fastighetstekniker som arbetar med och har huvudansvaret för utemiljön på Fyrishov. Uppgifterna består av grönyteskötsel såsom gräsklippning, trimning, häckklippning och trädskötsel.

  Läs mer och sök tjänsten Fastighetstekniker senast 26 mars 2023

  Visa att du är tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV. Välkommen!