• Lediga tjänster

  Badvärd

  Som badvärd har du den viktiga rollen att möta våra kunder. Förutom att ge god service kommer du främst att arbeta med badbevakning, lokalvård och simundervisning. Det är en fördel om du har erfarenhet från bad, simskola, vård/hälsa eller service/lokalvård.

  Läs mer och sök tjänsten senast 29 februari 2024

  Campingmedarbetare

  Vi söker medarbetare i en roll där både receptions- och bovärdsarbete ingår. Detta innebär att du kommer hantera arbetsuppgifter som in- och utcheckning, försäljning utav godis och lättare förtäring, städ utav stugor och servicehus, enklare fastighetsskötsel, administrering av aktivitetsbokningar, inventering med mera.

  Läs mer och sök tjänsten senast 10 mars 2024

  Så är det att jobba på Uppsala arenor och fastigheter

  Uppsala kommun arenor och fastigheter AB äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd. Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats. Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens.

  Visa att du är tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV. Välkommen!