• Lediga tjänster

  Badvärd

  Vi söker nu badvärdar till Fyrishov och Gottsundabadet.

  Som medarbetare och badvärd på Fyrishov och Gottsundabadet kommer du att träffa många olika slags besökare. Du ska därför tycka om att ge bra service, kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten och ha ett vänligt kundbemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta och är flexibel. Arbetsuppgifterna är främst inriktade på service, badbevakning och lokalvård. Även andra uppgifter inom området ingår.

  Läs mer och sök tjänsten som badvärd senast 11 oktober

  Simlärare

  Uppsala arenor och fastigheter/Fyrishov har sedan hösten 2018 genomfört en extra satsning för att erbjuda alla barn i förskoleklass  simundervisning. Uppdraget kommer till hösten 2023 att utökas med årskurs 2 i Uppsala kommun. Till detta spännande och utmanande arbete söker vi nu engagerade simlärare!

  Som simlärare kommer du att arbeta i ett team med 10-12 medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgift är att bedriva simundervisning för förskoleklasser samt årskurs 2 enligt uppdrag från Uppsala kommun.

  Det finns även möjlighet att arbeta med simskola eftermiddag/kväll på Gottsundabadet.

  Läs mer och sök tjänsten som simlärare senast 15 oktober

  Så är det att jobba på Uppsala arenor och fastigheter

  Uppsala kommun arenor och fastigheter AB äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd. Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats. Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens.

  Visa att du är tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV. Välkommen!