• Lediga tjänster

  Avdelningschef Försäljning & Marknad

  Då vår nuvarande avdelningschef går i pension söker vi nu dig som vill axla denna roll på en av Sveriges mest besökta arenor. Avdelningen försäljning och marknad, som innefattar reception, stugby & camping, marknad och försäljning, har 16 medarbetare samt timanställda. På Fyrishov bedrivs verksamhet inom bad, idrott och event både inomhus och utomhus, och avdelningen arbetar med hela produktkorgen. Kundens upplevelse är i centrum och vårt huvudfokus är att ge kunden en bra upplevelse – självklart står du för ett gott värdskap och kundbemötande. Som avdelningschef ansvarar du för det operativa arbetet där du strukturerat ska leda och planera avdelningens olika verksamheter.

  >> Läs mer och ansök senast 2 september

  Arbetsledare Gottsunda

  Gottsundabadet har under sommaren 2018 genomgått en omfattande renovering bland annat för att kunna möta ett utökat antal kundbesök samt en utökad simskoleverksamhet. Vi söker därför dig som vill arbeta som arbetsledare med huvudsakliga administrativa arbetsuppgifter. Som arbetsledare kommer du att arbeta tätt ihop med avdelningschef och operativ arbetsledare med fokus på bemanning, schemaläggning och övriga administrativa uppgifter.

  >> Läs mer och ansök senast 31 augusti

  Badvärd/aktivitetsledare

  Vi söker engagerade badvärdar/aktivitetsledare som vill vara med att bidra till att höja vattenvanan hos förskolebarn. Under höstterminen 2018 genomför vi en extra satsning för att erbjuda alla barn i förskoleklass i Uppsala kommun extra simundervisning. Som badvärd/aktivitetsledare arbetar du med att leda eller vara assisterande simlärare för 3-5 grupper per dag och ha kontakt med de olika förskoleklasserna även utanför bassängen.

  Business Controller

  Vi söker dig som älskar siffror! Som controller arbetar du med bolagets administrativa funktioner inom området ekonomi ‘från ax till limpa’. Du är analytisk och strukturerad och kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och har du tidigare arbetat som ekonomichef är det meriterande.
  >> Läs mer och ansök redan idag

  Extrapersonal badvärd

  Som badvärd på Fyrishov träffar du många besökare, har ett vänligt kundbemötande och gillar att ge bra service i vårt ständiga flöde av aktiviteter. Det är önskvärt om du har erfarenhet inom området bad, simskola, vård och hälsa, service och lokalvård. Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger.
  >> Läs mer och ansök redan idag

  Visa att du finns tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV.