• Lediga tjänster

  Städledare

  Som städledare arbetar du med företagsövergripande samordning avseende styrning och planering av lokalvården för bad- och idrottsanläggningarna Fyrishov och Gottsundabadet. I uppdraget ingår att utarbeta rutiner, förhandla och följa upp avtal, utbilda i lokalvård, effektivisera och kvalitetssäkra teknik och metoder samt planera och utveckla detsamma inom befintlig och ny verksamhet.
  >> Läs mer och ansök senast 6 maj

  Medarbetare Idrott och Event

  Som medarbetare för idrott och event arbetar du med att ha kontakt med och ge bästa möjliga service till föreningar, företag och olika arrangörer kring och under deras träningar, matcher, konferenser, arrangemang och event både inomhus och utomhus.
  >> Läs mer och ansök senast 29 april

  För dig som vill jobba extra

  Kockar

  Vi söker dig som är kreativ i köket, älskar matlagning och vill vara en aktiv del av ett dynamiskt team på en av landets ledande besöksarenor.
  Köket och restaurangen på Fyrishov tillagar och serverar både frukost, lunch, à la carte och in house catering upp till ca 500 personer. Vi söker nu två personer som vill jobba extra som kock. Tjänsterna är allmänna visstidstjänster vid behov.
  >> Läs mer och ansök senast 22 april

  Extrapersonal badvärd

  Som badvärd på Fyrishov träffar du många besökare, har ett vänligt kundbemötande och gillar att ge bra service i vårt ständiga flöde av aktiviteter. Det är önskvärt om du har erfarenhet inom området bad, simskola, vård och hälsa, service och lokalvård. Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider; måndag-söndag, dagtid/kvällar/helger.
  >> Läs mer och ansök redan idag

  Visa att du finns tillgänglig

  Om vi inte har några lediga tjänster som passar kan du alltid göra en intresseanmälan och registrera ditt CV.