• Arrangera ett idrottsevenemang

    Här finns allt samlat för ett lyckat idrottsevenemang med lokaler och bassänger under samma tak. Våra fullmåttshallar är flexibla och kan anpassas till många sporter. Vid stora turneringar kan vi erbjuda mer än 6000 kvm sammanhängande hallyta! Vår centercourt, hall A, har även läktare för 2000-3500 personer. Behöver du rejält med takhöjd så finns hela 9,9 meter att tillgå. I simhallen finns 50 meters bassäng och tio meters hopptorn. Gym finns i form av Friskis&Svettis och vi har flera olika möteslokaler för teorigenomgång och utbildning.

    Stadsnära och egen stugby

    Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad och idrott med perfekt läge nära Uppsala centrum och Arlanda. Närheten till tåg och till Arlanda flygplats gör att det är lätt att ta sig till hit. Lokalbussen mellan Fyrishov och centralstationen tar några minuter.

    Du bokar som förening, idrottslag eller privatperson. Vår stugby och camping ligger i direkt anslutning till arenan. Stugorna har fyra bäddar och är utrustade med kök, tv, dusch och wc. Kontakta oss på 018-727 49 94 eller på evenemang.konferens@uppsala.se så berättar vi mer, välkommen!

  • Bokningsförfrågan