• Anordna & hyr lokal för mässa

  En mässa på Fyrishov är lätt att boka och besöka. Vår placering på kartan innebär utmärkta kommunikationsmöjligheter. Promenadavstånd till centrala Uppsala, en kort avstickare från E4:an eller ett stenkast från Arlanda. Utanför finns stora parkeringsytor. På plats finns även äventyrsbad och idrottshallar som dragplåster till ditt arrangemang. Ja, eller allt Uppsala har att erbjuda förstås. Vi ligger ju på gångavstånd till city.

  Erfarenhet och kompetens

  Varje år genomförs drygt 300 evenemang av olika slag i våra lokaler. Du kan lita på att det finns erfarenhet och kompetens inom organisationen. Totalt har vi 6000 kvm att boka, uppdelat på både små och stora lokaler. Eftersom arenan är multifunktionell anpassar vi alltid efter just dina behov. Även som utställare kan du känna dig trygg i att komma i ordning då i- och urlastningen görs på anpassade platser. Ta in en hel bil om du vill, vår största hiss slukar det mesta. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

  Nöjd arrangör

  ”Jag har arrangerat evenemang på Fyrishov i drygt fyra år och aldrig blivit besviken. Vårt största arrangemang har nästan 11 000 besökare på 2 dagar och logistiken fungerar alltid smärtfritt. Organisationen är snabb och proffsig samtidigt som den är förstående och flexibel, vilket är en otrolig styrka hos en sådan stor organisation. Jag kan varmt rekommendera Fyrishov som eventanläggning” /Fredrik Annell-Berger, VD Brink & Berger AB.

 • Bokningsförfrågan