• Inför besöket

  Utebadet är öppet – endast förköp online

  För att följa rådande restriktioner gäller begränsat antal besökare och förköp av biljetter. 500 besökare tillåts samtidigt på utebadet. Förbokning och biljettköp online gäller för alla besökare. Förboka biljetter här.

  Simhallen är öppen – endast förköp online

  Simhallen är öppen för motionssimning (inget hopptorn eller hinderbana). Vi tillåter 50 personer samtidigt på tre olika pass på vardagar, två pass på helgdagar. På eftermiddagarna är det föreningar och lägerverksamhet i simhallen. Förboka biljetter här.

  Äventyrsbadet är fortsatt stängt

  Vi beräknar att öppna äventyrsbadet tidigast slutet av juni.

   

  Fyrishov är Sveriges mest besökta arena. Vi har öppet alla dagar året om och vår verksamhet består av bad, idrott och event. Besöksanledningarna är därför väldigt olika beroende på vem du är för stunden. Många besökare kommer tillbaka till oss ”i ny kostym” flera gånger i veckan.

  På dessa sidor har vi samlat matnyttig information inför ditt besök och försöker besvara de vanligaste frågorna. Hur hittar vi hit? (hitta till Fyrishov) Kan jag stanna över natten? (Boende) Har ni olika matställen? (Äta på Fyrishov) Kan min klass åka hit på skolresa? (Klassresa!)

  Många av våra gäster är familjer med små och stora barn. Fyrishov är också hemmaplan för många ungdomar som har sina träningslokaler hos oss. Vår strävan är att Fyrishov ska vara en så rökfri arena som möjligt. För våra rökande gäster som besöker sommarbadet finns en rökzon på gräsmattan i närheten av sommarbadets utomhusentré.

  Om du har frågor som du inte hittar svar på här ring oss gärna på 018-727 49 50 eller kontakta oss via Facebook .