• Läger med möjligheter

  Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad och idrott med perfekt läge nära Uppsala centrum. Många föreningar och förbund lägger träningslägret på Fyrishov. Träning, boende och mat finns under samma tak, kombinerat med mycket fritidsaktiviteter.

  Arenan

  För torra idrotter finns sex fullstora hallar och flera mindre. Specialutrustade hallar för fäktning, bowling, dans/aerobics och gymnastik. Bassängen i simhallen har måtten 50 x 25 meter, det finns möjlighet att simträna på lång eller kort bana. Hopptornet har höjder upp till tio meter och svikt på tre respektive en meter. Gym finns i form av Friskis&Svettis. Vi har flera olika möteslokaler för teorigenomgång och utbildning. Träningslägret kan anpassas för såväl knatte- som elitlag.

  Boende

  Ni bor i vår stugby som ligger i direkt anslutning till arenan. Stugorna har 4 bäddar och är utrustade med kök, TV, dusch och WC.

  Mat

  Fyrishovs restaurang serverar frukost, lunch, middag och mellanmål.

  Ta dig hit

  Närheten till tåg och till Arlanda flygplats gör att det är lätt att ta sig till hit. Lokalbussen mellan Fyrishov och centralstationen tar några minuter.

  Priser

  TräningslägerSeptember - MajJuni - Augusti
  Barn -12 år350:-400:-
  Vuxen 13 år - 435:-485:-

  Pris inkluderar del i 4-bäddstuga samt frukost, lunch och middag. Pris för träningslokal tillkommer. Priser inkl. moms. Med reservation för prisändringar.

  Prisexempel

  Träningsläger

  Allt du behöver för ett roligt och utvecklande läger. Lokaler som vi anpassar efter idrott och behov. Restaurang med god och näringsrik mat och stugby för bekvämt boende. Simhall och äventyrsbad skapar minnesvärda upplevelser tillsammans. Allt på en och samma plats. Kom till Fyrishov och utveckla laget!
  Prisexempel från 450 kr/pers

  Simläger

  Allt du behöver för ett roligt och utvecklande läger. Simhall med 50-meters bassäng, hopptorn och varma pooler. Lokaler för träning på land eller teorigenomgångar. Restaurang med god och näringsrik mat och stugby före bekvämt boende. Allt på en och samma plats. Gör som många andra simklubbar redan gjort, kom till Fyrishov! Du kan även utnyttja Friskis&Svettis lokaler och pass. Kontakta oss för mer info om detta.
  Prisexempel från 490 kr/pers

  Boka allt-i-ett

  Du bokar hela träningslägret med lokaler, boende och mat i ett och samma telefonsamtal, 018-727 49 63, via info@fyrishov.se  eller via formuläret nedan. Välkommen med din bokningsförfrågan!

 • Bokningsförfrågan