• Träningsläger med möjligheter

  Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad och idrott med perfekt läge nära Uppsala centrum. Många föreningar och förbund lägger träningslägret på Fyrishov. Träning och boende finns under samma tak kombinerat med roliga fritidsaktiviteter.

  Arenan

  För torra idrotter finns sex fullstora hallar och flera mindre. Specialutrustade hallar för fäktning, bowling, dans/aerobics och gymnastik. Bassängen i simhallen har måtten 50 x 25 meter, det finns möjlighet att simträna på lång eller kort bana. Hopptornet har höjder upp till tio meter och svikt på tre respektive en meter. Gym finns i form av Friskis&Svettis. Vi har flera olika möteslokaler för teorigenomgång och utbildning. Träningslägret kan anpassas för såväl knatte- som elitlag.

  Boende

  Ni bor i vår stugby som ligger i direkt anslutning till arenan. Stugorna har 4 bäddar och är utrustade med litet kök, dusch och WC.

  Ta dig hit

  Närheten till tåg och till Arlanda flygplats gör att det är lätt att ta sig till hit. Lokalbussen mellan Fyrishov och centralstationen tar några minuter.

  Boka allt-i-ett

  Boka hela träningslägret med lokaler, banor, entréer och boende  i ett och samma telefonsamtal, 018-727 49 50, knappval 2.

  Du kan även boka på evenemang.konferens@uppsala.se eller via formuläret nedan.

 • Bokningsförfrågan