• Hallå Senior!

  Senior på Fyrishov

  Här samlar vi aktiviteter och erbjudanden som vi hoppas att du gillar. På Fyrishov finns det mängder av möjligheter för dig som vill röra på dig tillsammans med likasinnade. Vissa aktiviteter är i vattnet och vissa i hallarna. Vi har en relaxavdelning med tre sorters bastu och bubbelpool också. Varmt välkommen till Fyrishov!

  Öppet alla dagar

  Fyrishov är öppet alla dagar året runt, från tidig morgon till sen kväll vilket passar både morgon- och kvällspigga. Större helger är Fyrishov en given mötesplats med t.ex. juldopp.

  Seniorpris på bad

  Som senior har du specialpris på våra årskort i badet. För att erhålla seniorpris skall du vara äldre än 65 år eller uppvisa pensionärsintyg.

  Seniorpriser för bad

  Festivaler, mässor och event

  Gillar du festivaler? 65+ går in gratis på Reggaefestivalen på Fyrishovs utebad. Här finns allt från spännande artister, glada människor till goda maträtter. Under året har vi fler trivsamma evenemang som kanske passar dig? T.ex. Antikmässan och andra mässor eller konserter.

  Evenemangskalender på Fyrishov

  Vattenaktiviteter – Bad för alla

  Vare sig du kommer som solokvist eller vill delta i en grupp så har vi alltid ett rikt badutbud. Både för den tävlingsinriktade och den som vill ta det lite lugnare. Avsluta med en skön bastu på det.

  Simning med Morronbadarna

  En kamratförening inom Upsala Simsällskap för dig som gillar att simma och umgås varje dag. Här råder en fin gemenskap vare sig man simtränar hårt, motionerar lugnt eller bara stressar av med rörelser i den varmaste poolen.
  Läs mer på www.upsalasim.nu

  Simma crawl med Simbutiken

  Varje måndag finns program för nybörjare på crawl, medelgod, och bra simmare. Ingen föranmälan, passet ingår i badentrén.
  Läs mer på www.fyrishov.se/oppen-simtraning

  Vattenträning med Wetvest Uppland

  Ledarledd djupvattenträning i grupp med väst eller bälte. Flera pass i veckan både på förmiddagar och eftermiddagar, i simhall och varmvattenbassäng.
  Läs mer på www.wetvest.se

  Vattenträning med Korpen

  Styrke- och konditionsinriktat träningspass i varmare bassäng med eller utan redskap.
  Läs mer på Korpen Uppsala eller kontakta Korpens kansli på 018-15 54 45.

  Vattengymnastik med SPF Luthagen

  Träning i varmvattenbassäng till musik med rutinerade ledare.
  Läs mer på SPF Luthagen eller kontakta Gunilla Persson på 072-233 44 05.

  Aqua Zumba i äventyrsbadet

  Dans, glädje och skonsam träning i äventyrsbadets tropiska miljö med Simon Monserrat. Ingen föranmälan, passet ingår i badentrén.
  Läs mer på www.fyrishov.se/aqua-zumba

  Aktiviteter i hallarna

  Friskis och Svettis

  SOFT träning – Rörelseglädje för livserfarna. Träningsfavoriter som formats för att träningen ska bli ostressad och extra uppbyggande. Samtidigt finns möjligheter att utmana dig själv. Här får du extra mycket guidning och tid att hitta rätt i varje övning. Ett stort träningsutbud finns med träningsmöjligheter varje dag.

  – Jympa soft, gruppträning  till härlig musik där du har extra tid för att hitta rätt i rörelserna och utrymme att anpassa övningarna utifrån dina egna förutsättningar. Hoppfritt.
  – Core soft, grundträning  i grupp som ökar din kroppskontroll.
  – Gymträning för äldre med intro i små grupper med 6 personer.

  Läs mer på www.friskissvettis.se/Uppsala

  Uppsala Gymnastikförening

  Gymmixpass med inriktning på motion, friskvård, hälsa och rörelseglädje.
  Läs mer och se alla pass på www.uppsalagf.se/gymmix

  Uppsala Pensionärers Bowlingklubb

  Bowling på Fyrishov, trevlig samvaro och resor till andra hallar.
  Läs mer på www.laget.se/uppsalapbk

  Bowling med Aktiva seniorer

  Träffas för bowling och motion i Fyrishovs bowlinghall onsdag eftermiddagar. Ingen föranmälan, det är bara att komma. Har du inte har spelat förut så hjälper de dig, det är enklare än du tror. Bowling är en trevlig form av motion.
  Läs mer på uppsala.aktivaseniorer.com/fortlopande-aktiviteter/bowling/

  Frågor eller funderingar?

  Har du frågor kan du ställa dem direkt i receptionen, ringa oss på 018-727 49 50 eller skicka e-post till  reception.fyrishov@uppsala.se.