• Fyrishov för alla

  För alla åldrar

  De yngsta besökarna är bebisar på babysim, till de äldre hör Morronbadarna som simmar tillsammans varje morgon. Även bland övriga aktiviteter, event eller verksamheter som bedrivs av någon av ett hundratal föreningar, finns något för alla åldrar.

  Olika förutsättningar

  En funktionsnedsättning behöver inte vara ett hinder, vi jobbar ständigt på att anpassa lokalerna så att de är tillgängliga för olika behov. Bassäng med extra varmt vatten, skyltar med blindskrift, höj- och sänkbar bassängbotten är några exempel.

  Varierat utbud

  Både Fyrishov och Gottsundabadet erbjuder träning på egen hand och i föreningar. Bredden på aktiviteter är stor, exempel är zumba, simning, dykning, innebandy, basket, kampsporter, gymnastik, paddling, cheerleading, dans m.m. Mässor och konserter är exempel på återkommande evenemang.

  ”Alltid” öppet

  Har du inte tid att åka och simma på helgen? Kanske passar det bättre innan jobbet en vardag. Fyrishov och Gottsundabadet har öppet alla dagar året runt.

  Öppettider på Fyrishov
  Öppettider på Gottsundabadet

  Resa hit

  Fyrishov ligger strax norr om Uppsala centrum med goda förbindelser via gång- och cykelvägar. Cykelparkering och bilparkering finns i anslutning till entréerna. Lokalbussar stannar vid Fyrishovs och Gottsunda Centrum många gånger varje dag.

  Tjejer och killar

  Vid tilldelning av halltider beaktas jämställdhetsaspekten. Ca hälften av de som tränar på Fyrishov är kvinnor/tjejer och ca hälften är män/pojkar.

  Olika ekonomiska förutsättningar

  Med Sommarpasset kan besökaren bada varje dag under juni, juli och augusti till ett kraftigt reducerat pris.