• Vårt ansvar

  En glädjekick med familjen i äventyrsbadet, höjd puls med kompisarna under matchen, eller kanske lite avkopplande egentid i relaxbadet. Vår målsättning är att alla ska må bra på Fyrishov – oavsett förutsättningar.

  Vi ska vara en positiv kraft i Uppsala och bidra till en stad som är bra att bo och leva i. Här ska finnas ett varierat utbud med möjligheter att ta del av. Vi ska också vara en del i stadens utveckling med evenemang och upplevelser som lockar nationell och internationell publik.

  Våra affärspartners ska kunna lita på att schyssta villkor gäller i hela leverantörskedjan. Fyrishov har policys med nolltolerans mot jäv, korruption och oetiskt handlande.

  Fyrishov bidrar till många arbetstillfällen i Uppsala, och är den första arbetsplatsen för många unga. Våra medarbetare ska ha goda arbetsförhållanden på lika villkor och verksamheten ska bidra till en hälsosam miljö.

  För oss är det viktigt med en hållbar utveckling och vi jobbar på alla plan med affärsmässig samhällsnytta. För detta arbete fick vi år 2014 och 2016 den europeiska utmärkelsen CEEP CSR Label och 2015 KFS hedersutmärkelse.

 • Läs mer