• Lägg din konferens hos oss

  Vill du träffa dina kollegor eller blivande partners i en vedeldad bastu med en öl i handen eller över en kopp kaffe i ett fullutrustat mötesrum? Har du drömmar om att slå chefen i en basketmatch så kan vi hjälpa dig att plocka fram bollen och tända upp hallen, men poängen behöver du sätta själv!

  Konferens med många tillval

  På Fyrishov genomför vi ca 300 evenemang per år av olika slag. Vi kan det här med att anordna en lyckad konferens. Vår styrka är att krydda konferensen med spännande tillval – inte alla konferensanläggningar kan erbjuda rutschkanor, kallbad eller bowling som pausunderhållning.

  Närheten till tåg och till Arlanda flygplats gör att det är lätt att ta sig till hit. Uppsala har en storstads rika kulturliv och evenemangsutbud, kombinerat med småstadens korta avstånd. Vill ni bo över har vi en camping och stugby i direkt anslutning till arenan, men vi kan även rekommendera bra hotell i närheten.

  Mat och dryck

  Måltider och fika serverar vi i vår trevliga restaurang. Är det många gäster dukas det i en större lokal, alltid med fullständiga rättigheter. Vill du börja dagen med ett frukost så startar ni i  restaurangens trivsamma lounge där vi dukar upp en frukostbuffé eller färdiga smörgåsar.

  Våra lokaler

  Fyrishov som mötesplats uppfyller många behov. Här finns lokaler som passar mellan fyra och 3 700 personer, oavsett om det gäller några timmar eller flera dagar. Våra klassiska konferenslokaler kan du titta runt i här nedan och vill du se vad våra stora eventlokaler har att erbjuda klickar du dig vidare till lokaler >>

  Konferenspaket för inspiration

  En aktiv konferens

  Aktiviteter sätter fart på kreativiteten och bygger teamkänsla, ett perfekt sätt att höja nivån och öka upplevelsen på ert möte. Inled eller avsluta er heldagskonferens med en Bootcamp, ett pass där man jobbar tillsammans och utmanar sig själv utifrån egen fysisk förmåga. Med fördel tar ni också en stund i badet, för att sedan varva ner i vår relax.

  Heldagskonferens med aktivitet, prisexempel från 835 kr/pers

  En enkel konferens

  Ni vill ha fullt fokus på er mötesagenda utan att tumma på kvalitén. Vi finns i centrala Uppsala och erbjuder fräscha moderna lokaler, den teknik ni behöver och goda energigivande måltider och fika. En enkel konferens helt enkelt.

  Halvdagskonferens, prisexempel från 460 kr/pers

  Välkommen in!

  Klicka på bilden och kika runt i våra 360-graders bilder. Du kan även öppna upp dem i helskärm här.

  Fakta och möjligheter

  Konferensrum:K1K4K6K7K8
  TeknikProjektor med högtalare.Projektor med högtalare.TVTvå projektorer med högtalare.TV
  Antal personer12-2028-40830+126
  MöbleringLångbordSkolsittningOvalt bordLokalen delad, rektangulär och fyrkant.Ovalt bord
  Möjliga möbleringarBiosittning
  Skolsittning
  Biosittning
  Grupper
  Biosittning
  Grupper
  Skolsittning

  Kontakta oss

  För bokning och ytterligare information kontakta oss på 018-727 49 63 eller gör en bokningsförfrågan nedan så kontaktar vi er.

 • Bokningsförfrågan