• Bada på Fyrishov i Uppsala

  Utebadet är öppet – endast förköp online

  För att följa rådande restriktioner gäller begränsat antal besökare och förköp av biljetter. 500 besökare tillåts samtidigt på utebadet. Förbokning och biljettköp online gäller för alla besökare. Förboka biljetter här.

  Simhallen är öppen – endast förköp online

  Simhallen är öppen för motionssimning (inget hopptorn eller hinderbana). Vi tillåter 50 personer samtidigt på tre olika pass på vardagar, två pass på helgdagar. På eftermiddagarna är det föreningar och lägerverksamhet i simhallen. Förboka biljetter här.

  Äventyrsbadet är fortsatt stängt

  Vi beräknar att öppna äventyrsbadet tidigast slutet av juni.

  Bad och vattenäventyr

  Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad- och vattenäventyr. Här kan du bada alla dagar året runt och uppleva vår tropiska miljö i Äventyrsbadet med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter.

  Precis intill äventyrsbadet ligger simhallen. Bassängen har de olympiska måtten 50 x 25 meter och här finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Är du modig kan du bege dig upp i hopptornet och om du vill och vågar – hoppa från tian. Hos oss finns också varmvattenbassänger för undervisning, rehab och babysim.

  När du blir hungrig finns en servering i anslutning till badet. Sommartid kan du sola och bada vid utomhuspoolerna som är omgivna av ett härligt grönområde.

  Till Fyrishov hör även Gottsundabadet, beläget i Gottsunda Centrum.

  Vattenträning

  Att träna i vatten ger snabbt resultat på kondition, rörelseförmåga, styrka och förbränning samtidigt som det är ett väldigt skonsamt mot kroppen. Varje dag, varje vecka är det full fart i våra bassänger! Öppen simträning med Anders och Aqua Zumba med Simon Monserrat lockar många deltagare. Välkommen att prova du med!

  Bra att veta – viktiga regler

  Vi tillåter max 3 barn under 12 år att bada per vuxen. Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 m och kunna läsa och förstå säkerhetsinstruktioner och skyltar. Om det inte är uppfyllt ska barnet ha med sig en simkunnig vuxen som är minst 18 år, och ansvarig under hela badbesöket. Den medföljande vuxne ska vara ombytt och beredd att hoppa i om det behövs.
  >> Se alla våra ordningsregler