• Bada på Fyrishov i Uppsala

  Bad och vattenäventyr

  Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad- och vattenäventyr. Här kan du bada alla dagar året runt och uppleva vår tropiska miljö i Äventyrsbadet med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter.

  Precis intill äventyrsbadet ligger simhallen. Bassängen har de olympiska måtten 50 x 25 meter och här finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Är du modig kan du bege dig upp i hopptornet och om du vill och vågar – hoppa från tian. Hos oss finns också varmvattenbassänger för undervisning, rehab och babysim.

  När du blir hungrig finns en servering i anslutning till badet. Sommartid kan du sola och bada vid utomhuspoolerna som är omgivna av ett härligt grönområde.

  Till Fyrishov hör även Gottsundabadet, beläget i Gottsunda Centrum.

  Vattenträning

  Att träna i vatten ger snabbt resultat på kondition, rörelseförmåga, styrka och förbränning samtidigt som det är ett väldigt skonsamt mot kroppen. Varje dag, varje vecka är det full fart i våra bassänger! Öppen simträning med Anders och Aqua Zumba med Simon Monserrat lockar många deltagare. Välkommen att prova du med!

  När kan jag bada i varmvattenbassängerna?

  Du är alltid välkommen att ringa oss för att få veta om varmvattenbassängerna är lediga. Du når oss på 018-727 49 50.
  Se bokade och lediga tider för bassänger, simbanor, hopptorn m.m..

  Bra att veta – viktiga regler

  Vi tillåter max 3 barn under 12 år att bada per vuxen. Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 m och kunna läsa och förstå säkerhetsinstruktioner och skyltar. Om det inte är uppfyllt ska barnet ha med sig en simkunnig vuxen som är minst 18 år, och ansvarig under hela badbesöket. Den medföljande vuxne ska vara ombytt och beredd att hoppa i om det behövs.
  >> Se alla våra ordningsregler