• Bada på Fyrishov i Uppsala

  Bad och vattenäventyr

  Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad- och vattenäventyr. Här kan du bada alla dagar året runt och uppleva vår tropiska miljö i Äventyrsbadet med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter.

  Precis intill äventyrsbadet ligger simhallen. Bassängen har de olympiska måtten 50 x 25 meter och här finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Är du modig kan du bege dig upp i hopptornet och om du vill och vågar – hoppa från tian. Hos oss finns också varmvattenbassänger för undervisning, rehab och babysim.

  När du blir hungrig finns en servering i anslutning till badet. Sommartid kan du sola och bada vid utomhuspoolerna som är omgivna av ett härligt grönområde.

  Till Fyrishov hör även Gottsundabadet, beläget i Gottsunda Centrum.

  När är bassänger och hopptorn bokade?

  Se bokningsläget i varmvattenbassängerna
  Se bokningsläget för hopptorn och 25 meters simbanor
  Se bokningsläget för 50 meters simbanor

  Du är även alltid välkommen att ringa oss på 018-727 49 50 för aktuellt bokningsläge.

  Bra att veta – viktiga regler

  Vi tillåter max 3 barn under 12 år att bada per vuxen. Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 m och kunna läsa och förstå säkerhetsinstruktioner och skyltar. Om det inte är uppfyllt ska barnet ha med sig en simkunnig vuxen som är minst 18 år, och ansvarig under hela badbesöket. Den medföljande vuxne ska vara ombytt och beredd att hoppa i om det behövs.

  Se alla Fyrishovs ordningsregler

  Frågor och svar

  När får man bada ensam, vad händer om jag tappar mitt kort och får man ta med barnvagnen in på badet? På vår sida med frågor och svar hittar du svar på många av våra vanligaste frågor.

  Se vanliga frågor och svar om badet

  Vattenträning

  Att träna i vatten ger snabbt resultat på kondition, rörelseförmåga, styrka och förbränning samtidigt som det är ett väldigt skonsamt mot kroppen. Varje dag, varje vecka är det full fart i våra bassänger! Öppen simträning och Aqua Zumba lockar många deltagare. Välkommen att prova du med!

  Öppen simträning med Anders Kroon

  Aqua Zumba med Simon Monserrat