• Simhallen

  OBS. Fyrishov är stängt för allmänheten, läs mer här.

  Fyrishov AB följer Folkhälsomyndighetens beräkningsregel för maxantal enligt nya pandemilagen, vilken innebär 1 besökare per 10 kvadratmeter. Här kan du se hur många personer det får vistas i respektive lokal.

  Bassängen i simhallen har olympiska måtten 50 x 25 meter. Här tävlas det en del, både på nationell och lokal nivå. Mest är simhallen till för motions- och träningssimning. Djupet i bassängen varierar från 1.20 meter till 5.30 meter. I simhallen finns ett hopptorn med avsatser på 3, 5, 7,5 och 10 meter. Svikt (trampolin) finns på 1 och 3 meter.

  När är det 50-meters banor?

  Måndag-fredag 06.00-08.00 och tisdagar 19.30-21.30 är det 50-meters bana. Övriga tider 25-meters bana.

  Här finns alla förutsättningar för bra simträning!

  Simhallen är utrustad med synkroniserade tidtagarklockor i bassängens alla hörn och bassängen har vattentemperatur på 27 grader. Det finns olika simbanor för motionärer som vill simma långsamt, snabbt eller på medleybana. De flesta som jobbar i simhallen har gedigen simbakgrund så fråga oss gärna om simteknik eller träning – vi hjälper gärna till!  Omklädningsrummen har låsbara skåp (ta med hänglås eller köp här) och en varm härlig bastu. Självklart har du även entré till alla andra pooler hos oss när du löser entré för att simma.