• Simma på Fyrishov

  Simhallen är öppen – endast förköp online

  Simhallen är öppen för motionssimning (inget hopptorn eller hinderbana). Vi tillåter 50 personer samtidigt på tre olika pass på vardagar, två pass på helgdagar. På eftermiddagarna är det föreningar och lägerverksamhet i simhallen. Bastun är stängd. Entré via huvudentren. Läs mer och förboka biljetter här.

  Simhallen

  Bassängen i simhallen har olympiska måtten 50 x 25 meter. Här tävlas det en del, både på nationell och lokal nivå. Mest är simhallen till för motions- och träningssimning. Djupet i bassängen varierar från 1.20 meter till 5.30 meter. I simhallen finns ett hopptorn (stängt sommaren 2021) med avsatser på 3, 5, 7,5 och 10 meter. Svikt (trampolin) finns på 1 och 3 meter.

  Simhallen är utrustad med synkroniserade tidtagarklockor i bassängens alla hörn och bassängen har vattentemperatur på 27 grader. Det finns olika simbanor för motionärer som vill simma långsamt, snabbt eller på medleybana. Vardagar kl. 6-9 ligger motionssimbanorna på 50-metersledden, övriga tider på 25 metersledden. De flesta som jobbar i simhallen har gedigen simbakgrund så fråga oss gärna om simteknik eller träning – vi hjälper gärna till!  Omklädningsrummen har låsbara skåp (ta med hänglås eller köp här).

  FAQ simhallen sommar 2021

  Hur köper/bokar jag biljett?

  Du bokar och betalar din biljett via fyrishov.se, i din dator eller mobil. Biljetten skickas till den mailadress du uppger vid bokningen. Biljetten uppvisas/scannas vid inpasseringen i Fyrishovs huvudentré. Även årskorts och kombikortsinnehavare behöver förboka sin plats (utan kostnad) via fyrishov.se eftersom vi har begränsat antal platser.

  Om jag inte kan köpa/boka online, kan ni hjälpa mig med det?

  Självklart hjälper vi dig. Kan du inte köpa/boka själv är du välkommen att vända dig till receptionen på Fyrishov så löser vi det tillsammans.

  Jag har årskort/periodkort/kombikort/morgonkort. Hur gör jag då?

  Begränsat antal platser och förbokning gäller även för dig med kort och du bokar plats via vår hemsida. Du scannar ditt kort vid inpasseringsspärren.

  Får barn bada själva utan vuxen?

  Barnet ska ha fyllt 12 år och kunna simma 200 meter.

  Kan jag betala med ditt friskvårdsbidrag?

  Under sommaren 2021 kan du ej betala badbiljetten med friskvårdsbidrag då det inte fungerar som betalmedel i onlinebokningen. När du köper årskort till simhallen i receptionen kan du betala med friskvårdsbidrag.

  Vilka öppettider gäller i simhallen?

  Simhallens öppet är vardagar kl 6-13, och helgdagar kl. 8-12.00, gäller t.o.m. 31 augusti. Vardagar finns tre olika bokningsbara tider att välja på, och helgdagar finns två bokningsbara tider. Vilka tider som gäller när du vill boka framgår när du är inne på bokningssidan.

  Öppettiderna passar inte mig, kan jag frysa mitt kort av den anledningen?

  Samtliga kortinnehavare kommer få sina kort förlängda motsvarande stängningsperiod. Vill/kan du inte besöka oss i sommar är du välkommen att höra av dig till oss på 018-727 49 50 för att frysa ditt kort fram till 31/8.

  Varför finns endast morgon- och förmiddagstider att boka i simhallen?

  På eftermiddagarna är simhallen bokad för förenings- och lägerverksamhet. Och eftersom vi endast kan ta emot ett begränsat antal besökare samtidigt, kan vi för tillfället endast öppna morgon och förmiddagar för allmänheten.

  Kan man köpa biljett på plats, finns drop-in-platser?

  Samtliga biljetter förköps online via fyrishov.se. Om du inte förköpt biljett, och det finns platser kvar när du kommer hit, så köper du själv via din smartphone.

  Kan jag avboka eller omboka biljetterna?

  Nej, köpt biljett kan inte av- eller ombokas.

  Hur många släpper ni in?

  Till simhallen släpper vi in ca 50 besökare per bokningsbar tid.

  Vilken ingång gäller för simhallen?

  All inpassering till simhallen går endast via huvudentrén pga av coronarestriktioner.

  Får man använda omklädningsrummen?

  Ja! Vi vill att samtliga besökare till simhallen duschar både före och efter sitt besök. Besökare till simhallen byter om och duschar i simhallens omklädningsrum.

  Kan man från simhallen gå till utebadet eller äventyrsbadet?

  Nej. Vi har delat in badet i stängda badsektioner (utebad, simhall och äventyrsbad) i vilka ett begränsat antal besökare tillåts. Detta gör att passage mellan de olika sektionerna inte är möjlig.

  Är hopptorn och hinderbana öppna?

  Nej, för att begränsa antal besökare är simhallen endast öppen för motionssimning och föreningsverksamhet.

  Hur ligger simbanorna i sommar?

  Vardagar kl. 6-9 ligger motionssimbanorna på 50-metersledden, övriga tider på 25 metersledden.

  Får man egen bana när man bokar plats?

  Nej, bassängen är indelad i allmänna motionssimbanor som är uppmärkta långsam bana, snabb bana och medleybana.

  Kan man låsa in sina värdesaker i simhallen?

  Ja, vid det finns låsbara värdeskåp att använda. Du använder en tiokrona eller pollett för att låsa, som du får tillbaka när du öppnar.

  Vi vill bli fakturerade, går det?

  Var ute i god tid eftersom vi har begränsat med platser. Ta kontakt med info@fyrishov.se

  Finns det möjlighet att köpa något att äta i simhallen?

  Nej, det finns inte.

  Jag har ett 10-kort. Hur gör jag då?

  Eftersom vi i sommar har ett lägre pris på bad än när hela anläggningen är öppen som vanligt, så är det mer fördelaktigt att förköpa en enstaka biljett och spara kortet till senare tillfälle.

  Ledsagarkort

  Ledsagare bokar en årskortsbiljett och visar sen upp biljetten tillsammans med ledsagarbevis i entrén. Har man inget ledsagarbevis betalar man inträde.

  Var ska jag vända mig om det strular med mitt onlineköp?

  Vid ärenden som inte kan vänta, vänd dig till Fyrishov på telefonnummer 018-727 49 50. Vid ärenden som inte är akuta vänd dig till info@fyrishov.se

  Hittade du inte svaret eller har andra frågor om din bokning?

  Välkommen att kontakta info@fyrishov.se