• Retro- & antikmässa i Uppsala

  • Datum: 29 oktober 2022 10:00
  • Slutdatum: 30 oktober 2022 16:00
  • Plats: Hall C-D

  Välkommen till Uppsalas stora antikmässa på Fyrishov med utställare som erbjuder antikt, samlar, kuriosa, retro och design. Här kan du fynda unika och vackra föremål, allt går att köpa direkt på plats och ta med hem. I anslutning till antikmässan har vi en slöjdhörna med mjukslöjd, hårdslöjd, konfektyrer och mathantverk.

  Entré

  Entréavgiften är 100 kr.
  Barn 10-15 år 50 kr
  Barn 0-9 år gratis i vuxens sällskap.

  Entréavgiften kan betalas med kontanter, kort och swish.

  Garderob

  Det finnas en obevakad garderob/klädhängare vid mässans entré.

  Bankomat

  Vi hjälper dig att ta ut kontanter i mässans entrékassa. En serviceavgift motsvarande kortavgifterna tillkommer på uttag med kort men inget tillkommer om man tar ut med swish. Närmaste bankomat finns på Torbjörns Torg bara några kvarter bort. Har du möjlighet är det bra att ta ut kontanter innan mässbesöket. Många utställare tar swish men inte alla.

  Mat och fika

  Vid mässans entré finns Fyrishovs kiosk som serverar både kaffe, fikabröd, smörgåsar och varm korv mm. Vid badets reception finns Fyrishovs restaurang som serverar en jättegod lunch. Veckans lunchmeny hittar du här.

  Parkering

  Parkeringsplatser finns mot avgift i direkt anslutning till Fyrishov. Information om priser och betalningssätt finns här.

  Tillgänglighet

  Alla mässor ligger på samma plan 1 våning upp från markplan. Det finns en ordentlig trappa och hiss till mässan.

  Kontaktperson/arrangör:

  Knivstamässor
  018-345200
 • Kontakta arrangören