• Antikmässa i Uppsala

  • Datum: 1 februari 2020 10:00
  • Slutdatum: 2 februari 2020 16:00
  • Plats: Hall C

  Välkommen till Uppsalas stora Antikmässa på Fyrishov med över 80 utställare som erbjuder antikt, samlar, kuriosa, retro och design. Här kan du fynda unika och vackra föremål, allt går att köpa direkt på plats och ta med hem. I anslutning till antikmässan har vi en Slöjdhörna med mjukslöjd, hårdslöjd, konfektyrer och mathantverk.

  Entréavgift

  Vuxna 80 kronor, gäller för hela mässan under hela helgen. Barn under 12 år gratis i vuxens sällskap. Entréavgiften kan betalas med kontanter, kort och swish.

  Garderob

  Det finnas en obevakad garderob/klädhängare vid mässans entré.

  Mat och fika

  Vid mässans entré finns Fyrishovs kiosk som serverar både kaffe, fikabröd, smörgåsar och varm korv mm. Vid badets reception finns Fyrishovs restaurang som serverar en jättegod lunch. Veckans lunchmeny hittar du här.

  Bankomat

  Vi hjälper dig att ta ut kontanter i mässans entrékassa. En liten serviceavgift motsvarande kortavgifterna tillkommer på uttag med kort men inget tillkommer om man tar ut med swish. Närmaste bankomat finns på Torbjörns Torg bara några kvarter bort. Har du möjlighet är det bra att ta ut kontanter innan mässbesöket. Många utställare tar kort eller swish men inte alla.

  Parkering

  Parkeringsplatser finns mot avgift i direkt anslutning till Fyrishov. Information om priser och betalningssätt finns här.

  Tillgänglighet

  Alla mässor ligger på samma plan 1 våning upp från markplan. Det finns en ordentlig trappa och hiss till mässan.

  Antikmässa i Uppsala som event på Facebook

  Kontaktperson/arrangör:

  Knivstamässor
  018-345200
 • Kontakta arrangören