• Simskola på Fyrishov och Gottsundabadet

  Fyrishovs simskoleverksamhet bedrivs på Gottsundabadet med kurser i simning för barn och vuxna, både nybörjare och de som vill utveckla sig vidare.

  Se våra simskolor på Gottsundabadet

  Förskolesim och årskurs 2

  För att öka simkunnigheten och förbättra förutsättningarna inför kommande årskursers mål i idrott och hälsa tillhandahåller Uppsala kommun avgiftsfri simskola för alla elever i förskoleklass och årskurs 2. Denna simskola bedrivs på Fyrishov och Gottsundabadet som en del av skolverksamheten.

  Läs mer om simskola för förskola och årskurs 2

  Simskolor på Fyrishov

  På själva Fyrishov anordnar vi inte några simkurser i egen regi, men vi har flera duktiga aktörer som gör det hos oss. Besök någon av dem för mer information och bokning.

  Simbutiken
  Simkurser för vuxna och ungdomar; nybörjarcrawl och motionsgrupper. Simbutiken driver även webbshop och har butik i entréhallen på Fyrishov.

  Uppsala Handikappidrott simskola
  Simundervisning utifrån egna förutsättningar för barn och ungdomar från fem år. Funktionsnedsättning ger förtur.

  Upsala Simsällskap
  Erbjuder minisim, simskola, teknikskola, tävlingsverksamhet, träningsgrupper, vattenpolo, simdagläger och privatlektioner.
  Kontakta gärna Upsala Simsällskap för mer information.

  Uppsala Simskoleförening
  Vi erbjuder babysim, minisim, simskola och simundervisning i alla åldrar, teknik- och träningsgrupper, vuxensim och privatlektioner.
  Kontakta gärna Uppsala simskoleförening för mer information.