• Priser Bad

  Äventyrsbad & Simhall
  Barn
  0-3 år
  Barn
  4-15 år
  Vuxen
  16 år+
  Vuxen inkl. Relax
  EnkelbiljettFri entré100:-120:-170:-
  Vardagar före 14. Ej skollov. Läs mer75:-95:-125:-
  10-kort*900:-1080:-1560:-
  Periodkort 30 dagar (en entré/dag)**380:-450:-820:-
  Årskort**0:-2430:-3270:-5400:-
  Årskort Parkort**7700:-
  Årskort Morgon***2170:-2950:-
  Årskort Senior 65 år+**
  el. pensionärsintyg
  2735:-4180:-
  Kombiårskort**
  Fyrishov, Gottsundabadet och Friskis&Svettis. Läs mer
  fr. 3150:-fr. 4050:-
  * Gäller 1 år från inköpsdatum.
  ** Gäller på Fyrishov och Gottsundabadet
  *** Entré alla dagar före 09:00.
  Kalas, grupper och paket
     
  Familjepris
  Microgrupp 1 vuxen + 2 barn300:-
  Minigrupp 2 vuxna + 2 barn400:-
  Barnkalas
  Badkalas med Pelle Svanslös Läs mer229:-/person
  Poolparty Läs mer229:-/person
  Skolbad
  Idrottslektion i vattnet. Läs mer65:-
  Övrigt
     
  Hyra badkläder100:-
  Handduk89:-
  Schampo/balsam/lotion10:-
  Vattenflaska29:-
  Hänglås40:-

  Viktigt att veta

  Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts. Även icke badande betalar entréavgift. Årskort och periodkort är personliga. Fyrishov ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att Uppsala kommun arenor och fastigheter AB lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister. Vid återköp tas en administrativ avgift ut på 500 kr och för ersättningskort vid borttappat kort är avgiften 100 kr. Fyrishov är en kontantfri anläggning. Betalningsalternativen är kort eller Swish.

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot Epassi/ActiWayMin Friskvård/Epassi och Wellnets kuponger. OBS. Alla friskvårdsbidrag är personliga.

  Presentkort

  Ge bort ett skönt bad i relaxen till någon du tycker om eller ge hela familjen ett presentkort på äventyrsbadet. Presentkorten gäller både i Fyrishovs kassa och i kassan på Gottsundabadet. Du avgör själv värdet på presentkortet och vi tipsar gärna om du vill ha vår hjälp med förslag. Presentkorten kan du köpa i receptionen på Fyrishov och Gottsundabadet.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Uppsala kommun arenor och fastigheter AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För de kunder som kräver en viss märkning (projektnr eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.
  Ansök om att bli fakturakund