• Idrottsdag och friluftsdag på Fyrishov

  Fyrishov är byggt för rörelse och aktiviteter med simhall, äventyrsbad, idrottshallar, och stora gräsytor. Valmöjligheterna är många och vi hjälper gärna till med förslag beroende på årstid. Från maj-september blir valmöjligheterna än fler med våra uteaktiviteter som beachvolley och minigolf.

  Hel eller halvdag fungerar fint. Välj mellan att ha bara bad, simning och vattenlek på programmet eller kombinera ett badpass med tex bowling, zumba eller innebandy på flera planer samtidigt. Fyrishov har sex stora idrottshallar!

  Ett blött och roligt äventyr

  Boka in klassen eller hela skolan på ett roligt äventyr. Vattenvana bidrar till att man tycker om och känner sig trygg i badet. I Fyrishovs bassänger kan eleverna träna på sim- och dykövningar; ta ett simmärke, hämta saker från botten eller prova på livräddning.

  Läs mer om idrottslektioner i badet

  Minigolf med 18 hål

  Våra minigolfbanor ligger vid Fyrishovs camping i direkt anslutning till Fyrishov. Kombinera skolbad och minigolf eller låt golfutmaningen bli en del i ett spännande och roligt idrottsdag.

  Zumba är hur kul som helst

  Alla mår bra av att dansa. Boka ett zumbapass och ha roligt tillsammans medan musik och rörelse får ta över sinnena.  Zumbagurun Simon Monserrat leder passet och han anpassar svårighetsgrad efter ålder. Passen pågår ca 50 minuter. Kontakta oss för prisförslag för er grupp.

  Hallar för rafflande turneringar

  Fyrishovs hallar är förberedda för spel och lek. Boka för till exempel spökboll, innebandy, innefotboll, volleyboll, basket eller handboll. Fyrishov har sex stora idrottshallar. Kontakta oss för prisförslag för er grupp.

  Med kanot i Fyrisån

  Gör en kanotfärd utmed Fyrisåns vackra omgivningar. En första spännande paddlingsupplevelse för många elever och en praktisk lektion i samarbete. Fyrishovs kanoter kan du hyra timvis eller hela dagen.

  Bowla

  Bowlingen på Fyrishov är Uppsalas största bowlinghall. Skolklasser kan boka banor vardagar 12.00-17.00. I priset ingår skohyra. Bowling bokas på direkt på telefon 018-24 64 00.

  Boka här!

  Ring eller mejla oss för mer information och bokning. Vi hjälper gärna till med förslag. Du når oss på telefon 018-727 49 90 eller mejl bokning@uppsala.se

 • Vill du veta mer om idrotts- och friluftsdagar på Fyrishov?

  Kontakta oss för mer information och bokning.