• Bada

  Utebadet är öppet – endast förköp online

  För att följa rådande restriktioner gäller begränsat antal besökare och förköp av biljetter. 500 besökare tillåts samtidigt på utebadet. Förbokning och biljettköp online gäller för alla besökare. Förboka biljetter här.

  Simhallen är öppen – endast förköp online

  Simhallen är öppen för motionssimning (inget hopptorn eller hinderbana). Vi tillåter 50 besökare samtidigt på tre olika pass på vardagar, två pass på helgdagar. På eftermiddagarna är det föreningar och lägerverksamhet i simhallen. Förboka biljetter här.

  Äventyrsbadet är fortsatt stängt

  Vi beräknar att öppna äventyrsbadet tidigast slutet av juni.

  Kom ihåg hänglås

  Bra att ta med inför besöket är ett eget hänglås för att låsa ditt skåp i omklädningsrummet och en tio-krona till värdeskåpen i simhallen. Har du inget hänglås finns det att köpa i vår reception.

  Bra att veta – viktiga regler

  Vi tillåter max 3 barn under 12 år att bada per vuxen. Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 m och kunna läsa och förstå säkerhetsinstruktioner och skyltar. Om det inte är uppfyllt ska barnet ha med sig en simkunnig vuxen som är minst 18 år, och ansvarig under hela badbesöket. Den medföljande vuxne ska vara ombytt och beredd att hoppa i om det behövs.
  >> Se alla våra ordningsregler

  Parkera

  Kommer du med bil hittar du mer information om våra två stora parkeringsplatser här. Du kan betala antingen med kort eller med app på din mobil. För dig med elbil finns fyra laddningsstolpar.

  Välkommen!