• Bada

  Välkommen till oss för att simma och bada. Vill du veta mer om våra bassänger, äventyrsbadet, relaxavdelningen, hopptornet, priser, öppettider med mera hittar du all information här.

  Kom ihåg hänglås

  Bra att ta med inför besöket är ett eget hänglås för att låsa ditt skåp i omklädningsrummet och en tiokrona, eller pollett som köpes i receptionen, till värdeskåpen i simhallen. Har du inget hänglås finns det att köpa i vår reception.

  Bra att veta – viktiga regler

  Vi tillåter max 3 barn under 12 år att bada per vuxen. Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 m och kunna läsa och förstå säkerhetsinstruktioner och skyltar. Om det inte är uppfyllt ska barnet ha med sig en simkunnig vuxen som är minst 18 år, och ansvarig under hela badbesöket. Den medföljande vuxne ska vara ombytt och beredd att hoppa i om det behövs.

  Se Fyrishovs ordningsregler

  Frågor och svar

  När får man bada ensam, vad händer om jag tappar mitt kort och får man ta med barnvagnen in på badet? På vår sida med frågor och svar hittar du svar på många av våra vanligaste frågor.

  Se vanliga frågor och svar om badet

  Parkera

  Kommer du med bil hittar du mer information om våra två stora parkeringsplatser här. Betala med kort i automaten eller med app i mobilen. För dig med elbil finns laddstolpar.

  Information om Fyrishovs parkeringar

  Välkommen!