• Utebadet på Fyrishov

  Endast förköpta biljetter – sommaren 2021

  Två pass varje dag finns att boka, förmiddag kl. 9-13.30 och eftermiddag kl. 14.30-19. Entré via sommarentrén utomhus vid Fyrisån. Läs mer och boka här.

  Utebadet

  Runt poolen finns stora härliga gräsytor och en lekpark för små barn. För de allra minsta finns plaskpool, kom ihåg att barn måste använda badblöja eller badbyxor. Vattentemperaturen är 26 grader. Vid sommarentrén finns enklare omklädningsrum och vid serveringen finns säkerhetsskåp för värdesaker, ta med eget hänglås.

  Som vanligt är det obligatoriskt att duscha innan du badar. Alla ska använda badkläder, inga underkläder tillåts.

  FAQ utebadet 2021

  Hur köper/bokar jag biljett?

  Du bokar och betalar din biljett via fyrishov.se, i din dator eller mobil. Biljetten skickas till den mailadress du uppger vid bokningen. Biljetten uppvisas/scannas vid sommarentrén. Även årskorts och kombikortsinnehavare behöver förboka sin plats (utan kostnad) via fyrishov.se eftersom vi har begränsat antal platser.

  Om jag inte kan köpa/boka online, kan ni hjälpa mig med det?

  Självklart hjälper vi dig. Kan du inte köpa/boka själv är du välkommen att vända dig till receptionen på Fyrishov så löser vi det tillsammans.

  Får barn bada själva utan vuxen?

  Barnet ska ha fyllt 12 år och kunna simma 200 meter.

  Vilka öppettider gäller på utebadet?

  Utebadet håller öppet kl 9-19 varje dag t.o.m. 31 augusti. Välbesökta dagar finns två olika bokningsbara tider att välja på, en förmiddagstid 09.00-13.30 och en eftermiddagstid 14.30-19.00. Vilka tider som gäller när du vill boka framgår när du är inne på bokningssidan. Under Reggaefestivalen lördag 31 juli är utebadet stängt.

  Kan man köpa på plats, finns drop-in-platser?

  Samtliga biljetter förköps online via fyrishov.se. Om du inte förköpt biljett, och det finns platser kvar när du kommer hit, så köper du själv via din smartphone.

  Kan jag avboka eller omboka biljetterna?

  Nej, köpt biljett kan inte av- eller ombokas.

  Hur många släpper ni in?

  På utebadet släpper vi in ca 500 besökare samtidigt.

  Kan jag lämna kvar mina saker om jag bokat både eftermiddags- och förmiddagspass?

  När förmidddagstiden är slut måste alla lämna utebadet och ta med sina saker, man är välkommen tillbaka när eftermiddagstiden börjar.

  Vilken ingång gäller för utebadet?

  Till utebadet går man endast in via sommarentrén vid utebadet (intill bron över Fyrisån). Ingen inpassering till utebadet sker via huvudentrén pga av coronarestriktioner.

  Kan man från utebadet gå in till simhall och äventyrsbad?

  Nej. Vi har delat in badet i stängda badsektioner (utebad, simhall och äventyrsbad) i vilka ett begränsat antal besökare tillåts. Detta gör att passage mellan de olika sektionerna inte är möjlig.

  Finns omklädningsrum på utebadet?

  Ja, det finns enkla omklädningsrum utan dusch vid sommarentrén samt under balkongen i anslutning till stora utebassängen.

  Finns bastu?

  Nej, ingen av våra bastur är öppna.

  Kan man låsa in sina värdesaker på utebadet?

  Ja, vid utomhusserveringen finns låsbara värdeskåp att använda. Ta med ett eget hänglås eller köp ett i receptionen.

  Finns tak om det börjar regna?

  På utebadet finns inget tak. Därför rekommenderar vi våra besökare att ta med paraply om det finns risk för regnskurar.

  Vad finns att göra förutom att bada i bassängerna?

  På utebadet finns en lekplats för mindre barn, samt några andra lek och spel på gräsmattan.

  Vi vill bli fakturerade, går det?

  Var ute i god tid eftersom vi har begränsat med platser. Ta kontakt med info@fyrishov.se

  Vad finns att äta på utebadet?

  Serveringen på utebadet är öppen alla dagar kl. 9-18. Vi har smörgåsar, sallader och grillmeny kl. 11-18. Vi säljer även kall och varm dryck, glass och öl/vin. Kontantfri betalning gäller i serveringen. Uteserveringens meny

  Jag har ett 10-kort. Hur gör jag då?

  Eftersom vi i sommar har ett lägre pris på utebadet än när hela anläggningen är öppen som vanligt, så är det mer fördelaktigt att förköpa en enstaka biljett och spara kortet till senare tillfälle.

  Ledsagarkort

  Ledsagare bokar en årskortsbiljett och visar sen upp biljetten tillsammans med ledsagarbevis i entrén. Har man inget ledsagarbevis betalar man inträde.

  Kan jag betala med ditt friskvårdsbidrag?

  Under sommaren 2021 kan du inte betala badbiljetten med friskvårdsbidrag då det inte fungerar som betalmedel i onlinebokningen. Om du köper årskort till simhallen i receptionen kan du betala med friskvårdsbidrag, inte till äventyrsbad eller utebad då det räknas som nöje.

  Kan jag betala med fribiljetter?

  Ja, men fribiljetter fungerar inte som betalmedel i onlinebokningen, ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Kan jag betala med presentkort?

  Ja, men presentkort fungerar inte som betalmedel i onlinebokningen, ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Var ska jag vända mig om det strular med mitt onlineköp?

  Vid ärenden som inte kan vänta, vänd dig till Fyrishov på telefonnummer 018-727 49 50. Vid ärenden som inte är akuta vänd dig till info@fyrishov.se

  Hittade du inte svaret eller har andra frågor om din bokning?

  Välkommen att kontakta info@fyrishov.se