• Tropisk värme och 30 grader i vattnet

  Äventyrsbadet är öppet – endast förköp online

  Vi tillåter 190 besökare samtidigt i äventyrsbadet. Bubbelpoolerna är stängda. Öppet alla dagar kl. 14.00-19.00, det kan bli viss väntetid då vi släpper in några i taget för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschrum. All entré via huvudentrén. Läs mer och förboka biljetter här.

  Äventyrsbadet

  Fyrishovs äventyrsbad är öppet alla dagar året runt. Här kan du bada, lattja, plaska och ha roligt oavsett ålder. Miljön är tropisk med 32 grader i luften och 30 grader i vattnet. I äventyrsbadet finns två vattenrutschbanor med tidtagning. Den ena är interaktiv med ljud och ljus där du samlar poäng under åket. Äventyrsbadet har också jetströmkanal, vattenfall, en liten grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner och stora vattenleksaker. Bassängen i äventyrsbadet har ett barnvänligt djup från 30 centimeter till 1,2 meter.

  Bassängens grunda delar är perfekt ställe för mindre barn att öva upp sin vattenvana, det bubblar, sprutar och skvätter lite lagom.

  Omklädningsrum

  Omklädningsrummen har låsbara skåp. Hänglås finns att köpa i receptionen men ta gärna med ett hemifrån. För dig som är rörelsehindrad finns ett separat omklädningsrum och handikapptoaletter. Värdeskåp finns i badet utanför omklädningsrummen och kostar en tia som du får tillbaka igen när du låser upp ditt skåp.

  Servering

  Inne i äventyrsbadet finns en servering med sallader, smörgåsar, varmkorv, glass, drycker och godis. Här finns också matplatser där du kan äta din medhavda matsäck, men lämna porslinet och glasen hemma – de går så lätt sönder!

  FAQ äventyrsbadet 2021

  Hur köper/bokar jag biljett?

  Du bokar och betalar din biljett via fyrishov.se, i din dator eller mobil. Biljetten skickas till den mailadress du uppger vid bokningen. Biljetten scannas vid entrén. Även årskorts och kombikortsinnehavare behöver förboka sin plats (utan extra kostnad) via fyrishov.se eftersom vi har begränsat antal platser.

  Om jag inte kan köpa/boka online, kan ni hjälpa mig med det?

  Självklart hjälper vi dig. Kan du inte köpa/boka själv är du välkommen att vända dig till receptionen på Fyrishov så löser vi det tillsammans.

  Får barn bada själva utan vuxen?

  Barnet ska ha fyllt 12 år och kunna simma 200 meter.

  Vilka öppettider gäller på äventyrsbadet?

  Äventyrsbadet är öppet varje dag kl. 14-19 tills vidare. Kl. 19 ska man vara färdig och lämna omklädningsrummet.

  Kan man köpa badbiljett på plats, finns drop-in-platser?

  Samtliga biljetter förköps online via fyrishov.se. Om du inte förköpt biljett, och det finns platser kvar när du kommer hit så köper du själv via din smartphone.

  Kan jag avboka eller omboka biljetterna?

  Nej, köpt biljett kan inte av- eller ombokas.

  Hur många släpper ni i äventyrsbadet?

  Vi släpper in ca 150 besökare samtidigt i äventyrsbadet. I undervisningsbassängen får max 40 besökare befinna sig samtidigt.

  Vilken ingång gäller för äventyrsbadet?

  All inpassering till äventyrsbadet sker via huvudentrén. Det kan förekomma väntetid då vi släpper in max 50 personer i taget, för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschrum. Vi uppmanar alla våra besökare att duscha före och efter badbesöket, och inte dröja sig kvar längre än nödvändigt i omklädningsrummet.

  Kan man från äventyrsbadet gå till simhall och utebad?

  Nej. Vi har delat in badet i stängda badsektioner (utebad, simhall och äventyrsbad) i vilka ett begränsat antal besökare tillåts. Detta gör att passage mellan de olika sektionerna inte är möjlig.

  Är bastur och bubbelpooler öppna?

  Nej, inga bastur eller bubbelpooler är öppna.

  Är serveringen i äventyrsbadet öppen?

  Ja, den är öppen. Vi har varmkorv, sallader och smörgåsar. Varma och kalla drycker, och glass. Förutom varmkorv erbjuds ingen varm mat.

  Jag har ett 10-kort. Hur gör jag då?

  Eftersom vi i sommar har ett lägre pris på äventyrsbadet än när hela anläggningen är öppen som vanligt, så är det mer fördelaktigt att bara förköpa en enstaka biljett och spara kortet till senare tillfälle.

  Ledsagarkort

  Ledsagare bokar en årskortsbiljett och visar sen upp biljetten tillsammans med ledsagarbevis i entrén. Har man inget ledsagarbevis betalar man inträde.

  Kan jag betala med friskvårdsbidrag?

  Under sommaren 2021 kan du inte betala badbiljetten med friskvårdsbidrag då det inte fungerar som betalmedel i onlinebokningen. Om du köper årskort till simhallen i receptionen kan du betala med friskvårdsbidrag, inte till äventyrsbad eller utebad som räknas som nöje.

  Kan jag betala med fribiljetter?

  Ja, men fribiljetter fungerar inte som betalmedel i onlinebokningen, ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Kan jag betala med presentkort?

  Ja, men presentkort fungerar inte som betalmedel i onlinebokningen, ring receptionen på 018-727 49 50 så hjälper vi dig.

  Vi vill bli fakturerade, går det?

  Var ute i god tid eftersom vi har begränsat med platser. Ta kontakt med info@fyrishov.se

  Var ska jag vända mig om det strular med mitt onlineköp?

  Vid ärenden som inte kan vänta, vänd dig till Fyrishov på telefonnummer 018-727 49 50. Vid ärenden som inte är akuta vänd dig till info@fyrishov.se

  Hittade du inte svaret eller har andra frågor om din bokning?

  Välkommen att kontakta info@fyrishov.se