• Äventyrsbad

  Fyrishovs uppskattade äventyrsbad håller öppet alla dagar året runt. Här kan du bada, lattja, plaska och ha roligt oavsett ålder.

  I äventyrsbadet är miljön tropisk, 32 grader i luften och 30 grader i vattnet. Här finns två stycken vattenrutschbanor med tidtagning, den ena är interaktiv med ljud och ljus. Plocka poäng medan du åker vattenrutschkana! Vidare finns jetströmkanal, vattenfall, en grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner, stora vattenleksaker och två varma bubbelpooler. Titta noga bland träden, kanske får du syn på en papegoja eller något annat exotiskt djur!

  Bassängen i äventyrsbadet har ett barnvänligt djup från 30 centimeter till 1,2 meter.

  Omklädningsrum

  Omklädningsrummen har en bastu samt låsbara skåp. Glöm inte att ta med ett hänglås, skulle du glömma kan du köpa ett i receptionen. Separat omklädningsrum och handikapptoaletter finns för dig som är rörelsehindrad. Värdeskåp finns i badet och kostar en tia, som du får tillbaka när du låser upp. Bastun är varm dagligen kl. 09.30-21.30.

  Mat och dryck

  Glöm inte att fylla på med energi! Inne i äventyrsbadet finns en restaurang med varma maträtter, glass, drycker och godis. Vi har även flera matplatser där du kan äta din medhavda matsäck, men lämna porslinet och glasen hemma – de går så lätt sönder!