• Tropisk värme och 30 grader i vattnet

  Äventyrsbadet

  Fyrishovs äventyrsbad är öppet alla dagar året runt. Här kan du bada, lattja, plaska och ha roligt oavsett ålder. Miljön är tropisk med 32 grader i luften och 30 grader i vattnet. I äventyrsbadet finns två vattenrutschbanor med tidtagning. Den ena är interaktiv med ljud och ljus där du samlar poäng under åket. Äventyrsbadet har också jetströmkanal, vattenfall, en liten grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner och stora vattenleksaker. Bassängen i äventyrsbadet har ett barnvänligt djup från 30 centimeter till 1,2 meter.

  Bassängens grunda delar är perfekt ställe för mindre barn att öva upp sin vattenvana, det bubblar, sprutar och skvätter lite lagom.

  Omklädningsrum

  Omklädningsrummen har låsbara skåp. Hänglås finns att köpa i receptionen men ta gärna med ett hemifrån. För dig som är rörelsehindrad finns ett separat omklädningsrum och handikapptoaletter. Värdeskåp finns i badet utanför omklädningsrummen och kostar en tia, eller en pollett som du köper i receptionen, som du får tillbaka igen när du låser upp ditt skåp.

  Servering

  Inne i äventyrsbadet finns en servering med sallader, smörgåsar, varmkorv, glass, drycker och godis. Här finns också matplatser där du kan äta din medhavda matsäck, men lämna porslin och glas hemma – det går så lätt sönder.