• Varmvattenbassänger & babysim

  OBS. Fyrishov är stängt för allmänheten, läs mer här.

  Fyrishov AB följer Folkhälsomyndighetens beräkningsregel för maxantal enligt nya pandemilagen, vilken innebär 1 besökare per 10 kvadratmeter. Här kan du se hur många personer det får vistas i respektive lokal.

  Undervisningsbassängen UV (intill äventyrsbadet)

  Undervisningsbassängen har en höj- och sänkbar botten och är främst avsedd för simskola, vattengympa, rehabilitering och avslappning. Är den inte bokad så är det fritt fram att bada, både helger och vardagar. Här är vattentemperaturen 32 grader.

  Träningsbassängen TB (intill simhallen)

  Bassängen är till för babysim, rehabilitering och bokade grupper. Här är vattnet 35 grader, en idealisk temperatur för små barn och personer med begränsad rörelseförmåga. För att ta sig i och ur finns trappa med ledstång samt travers över bassängen. I direkt anslutning finns omklädningsrum anpassat för rörelsehindrade. Träningsbassängen kan hyras privat. Kontakta oss för mer info och pris.

  När kan jag bada i varmvattenbassängerna?

  Du är alltid välkommen att ringa oss för att få veta om varmvattenbassängerna är lediga. Du når oss på 018-727 49 50. Du kan även se lediga bassängtider här. Klicka på varmvattenbassängerna och starta sökningen så får du svar direkt. Här kan även registrerade användare boka tider.

 • Kontakta oss

  Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra varma bassänger