• Varmvattenbassänger & babysim

  Undervisningsbassängen UV

  Undervisningsbassängen ligger intill äventyrsbadet är öppen samma tider.

  Undervisningsbassängen är främst avsedd för simskola, vattengympa, rehabilitering och avslappning med ett maximalt djup på 110 cm. Är den inte bokad så är det fritt fram att bada, både helger och vardagar. Här är vattentemperaturen 32 grader.

  Undervisningsbassängen stängd 4 december – 15 januari

  Måndag 4 december stänger vi undervisningsbassängen för ett större reparationsarbete. Det höj och sänkbara golvet är trasigt och kommer att bytas ut. Planen är att bassängen är klar och kan öppna igen måndag 15 januari 2024.

  Läs mer om reparationen på arenorochfastigheter.uppsala.se

  Ansök om återkommande tider

  Nya som gamla kunder kan nu ansöka om återkommande tider i undervisningsbassängen. Sista ansökningsdag är 20 november. Vill du ha hjälp så hör av dig till bokning@uppsala.se
  Fördelningen av vårens tider meddelas den 13 december 2023.

  Ansök om återkommande tider på ibgo.uppsala.se

  Träningsbassängen TB

  Träningsbassängen ligger intill simhallen och är till för babysim, rehabilitering och bokade grupper. Här är vattnet 35 grader, en idealisk temperatur för små barn och personer med begränsad rörelseförmåga. För att ta sig i och ur finns trappa med ledstång samt travers över bassängen. I direkt anslutning finns omklädningsrum anpassat för rörelsehindrade. Träningsbassängen kan hyras privat. Kontakta oss för mer info och pris.

  När är bassängerna bokade?

  Se bokningsläget i varmvattenbassängerna
  Du är även alltid välkommen att ringa oss på 018-727 49 50 för aktuellt bokningsläge.

 • Kontakta oss

  Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra varma bassänger