• Thåström

  • Datum: 18 mars 2022
  • Tid: 20:00 - 22:00
  • Plats: Hall C-D

  THÅSTRÖM - TURNÉPREMIÄR

  Biljetter: Köp biljett på Tickster
  Biljettpris: 595 sek + service
  Åldersgräns: 13 år.

  Thåström är alltid på väg. Det har han varit i fyra decennier nu. Alltid nyfiken, alltid relevant och alltid med en närmast absolut närvaro. I höstas släppte Thåström en ny singel, och under 2022 åker han ut på en riksomfattande turné.

  “Om vi nånsin behövt ett mirakel så kan det få komma nu” mässar Thåström på sin låt ’Centralmassivet’ från det senaste studioalbumet med samma namn, och det är svårt att tänka sig en tid då denna sargade bön om hopp och förändring känts mer angelägen än just precis nu. Thåström kastade ut en livboj under pandemin i form av det Grammisnominerade livealbumet ’Klockan 2 på natten, öppet fönster…’

  Ett singelsläpp den 24 september ledde fram till Thåströms elfte studioalbum som släpptes i november.

  Turnén inleds i Uppsala i mars och kröns med ett framträdande på Avicii Arena i Stockholm i slutet av maj. Där i mellan kommer ett femtontal platser i Sverige att besökas, inklusive stora arenor som Scandinavium i Göteborg och Malmö Arena. Thåströms livekonserter existerar i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar.

  Kontaktperson/arrangör:

  Luger & KLBR Live
 • Kontakta arrangören