• Amon Amarth – Heidrun Over Sweden 2024

  • Datum: 29 augusti 2024
  • Tid: 18:00 - 23:00
  • Plats: Sommarbadet

  Amon Amarth - Heidrun Over Sweden 2024

  Säg ”Scandinavian death metal” och varje hårdrockare, och många musikentusiaster i allmänhet, vet vad du menar. Nu gör svenska vikingentusiasterna Amon Amarth gemensam sak med landsmännen i The Halo Effect och de finska grannarna i Insomnium. I augusti åker de ut på turnén ”Heidrun over Sweden Tour 2024”. Detta blir Amon Amarth och The Halo Effects enda spelningar i Sverige 2024.

  Stockholmsförorten Tumba handlar inte bara om ishockey. Utan även metal och nordisk mytologi. Sedan debuten 1996 har Amon Amarth spridit sin melodiska tolkning av death metal, med en tematik tungt färgad av folkloristik och svenska gudasagor. Ofta omtalas de som en av pionjärerna när det kommer till att bredda viking metal-genren bortom black metal-rötterna. Det är stora hjältesånger, lika melodiska som hårda, lika medryckande som inspirerande.

  The Halo Effect och Insomnium

  Bandet The Halo Effect, med medlemmar ur bland annat In Flames, värmer upp. Likaså mörkermännen i Insomnium. Alla spelningar är utomhus, ute i det fria. Musikaliskt och magiskt mörker mitt i den ljusa svenska sommarnatten.

  Biljetter

  Köp biljett via Eventim

  Insläpp 18.00
  Åldersgräns 13 år

  Länkar

  Läs mer om Amon Amarth på amonamarth.com
  Amon Amarth på YouTube
  Amon Amarths facebookevenemang för Fyrishov

  Kontaktperson/arrangör:

  FKP Scorpio
  info@fkpscorpio.se