• Höstlov på Fyrishov

  Välkommen till Fyrishov i Uppsala på höstlovet vecka 44. Äventyrsbad med tropisk värme och 30 grader i vattnet. Här kan hela familjen ha roligt tillsammans. Missa inte våra Halloweenbus i badet torsdag-lördag.

  Ta Pelles badmedalj

  Passa på att ta Pelle Svanslös badmedalj. Ett bevis på att ditt barn är trygg i vattnet. Uppgifterna avslutas med ett glatt åk tillsammans i rutschbanan. Passar barn 3-6 år.

  Hinderbana i simhallen

  Varje dag ligger vår favorit, hinderbanan, i vattnet i simhallen. Utmana dig själv eller dina kompisar att ta er över på snabbaste sätt.

  Tid: Hela höstlovet 09.00-15.00.

  Ät en vampyrtallrik

  Succén vampyrtallrik är tillbaka! Köttbullar eller falafel med grönt mos, blodsås och godisfladdermöss ger prima energi för långa baddagar. 90 kr för vuxna och 60 kr för barn. Känns den lite läskig finns både dagens rätt och a´la carte att välja bland.

  Halloweenbus i äventyrsbadet

  Skulle du våga bada om du visste att det nånstans i äventyrsbadet fanns en galen dinosaurie, en busig bacill eller ett retsamt skelett? Lugn, du vågar, det är bara snälla spökerier. Men lite läskigt ska det vara. De här figurerna är nykomlingar i badet och vet inte riktigt hur man beter sig. Kan hända kommer de fram och busar med dig, sprutar vatten på dig och lite sånt. Belysningen är mer spännande än vanligt och musiken kommer att gnissla lite.. moahaha.

  Tid: Torsdag-lördag 16.00-19.00
  För information: Buset med halloweenutklädd personal pågår ca 20 min med start kl. 16, 17 och 18. Vill du ha det helt spökfritt rekommenderas bad i Undervisningsbassängen eller Simhallen.

  Se besöksläget i badet

  Eftersom vi har en rådande pandemi kan du alltid följa besöksläget i badet via besöksbarometern. Blir det mycket besökare tänds gul lampa och om insläppet pausas tänds den röda. Här ser du besöksläget just nu.

  Undvik trängsel

  Vi har oftast gott om plats i äventyrsbadet men vi rekommenderar att du kommer förmiddag kl. 09-11 eller eftermiddag/kväll kl. 16-21. Vi är tacksamma över att alla hjälps åt och sprider ut sina besök under dagen. Kom gärna i början av veckan då vi brukar ha mycket folk torsdag-lördag på höstlovet.

 • Kontakta oss