• Höstlov på Fyrishov

  Välkommen till Fyrishov i Uppsala på höstlovet vecka 44. Äventyrsbad med tropisk värme och 30 grader i vattnet. Här kan hela familjen ha roligt tillsammans. Missa inte våra Halloweenbus i badet torsdag-lördag!

  Träffa Pelle Svanslös & Maja Gräddnos

  Träffa Pelle och Maja när du besöker oss på höstlovet. Båda två är supertaggade och redo för mingel med alla barn i receptionen och äventyrsbadet. Du kan även fota barnen tillsammans med dem vid vår fotovägg i receptionen.

  Tid: Måndag 1/11 – lördag 6/11 ca kl. 13.00-13.25, 14.00-14.25 och 15.00-15.25

  Ta Pelles eller Majas badmedalj

  Passa på att ta Pelle Svanslös eller Maja Gräddnos badmedalj. Ett bevis på att ditt barn är trygg i vattnet. Uppgifterna avslutas med ett glatt åk tillsammans i rutschbanan. Passar barn 3-6 år.

  Tävla i hinderbanan och vattenrutschbanan

  Tävla mot polarna eller familjen i den stora flytande hinderbanan i simhallen eller kör ett race på tid i vattenrutschbanan. Vi ropar ut i högtalarna vad dagens race innehåller. Stay tuned!

  Tid: Måndag 1/11 – lördag 6/11 kl. 14.30

  Hinderbanan i simhallen

  Varje dag ligger simhallens hinderbanan i vattnet. Utmana dig själv eller dina kompisar att ta er över på snabbaste sätt.

  Tid: Måndag 1/11 – söndag 7/11 09.00-17.00 (Med reservation för ev. ändringar)

  Halloweenbus i äventyrsbadet

  Skulle du våga bada om du visste att det nånstans i äventyrsbadet fanns en galen dinosaurie, en busig bacill eller ett retsamt skelett? Lugn, du vågar, det är bara snälla spökerier. Men lite läskigt ska det vara. De här figurerna är nykomlingar i badet och vet inte riktigt hur man beter sig. Kan hända kommer de fram och busar med dig, sprutar vatten på dig och lite sånt. Belysningen är mer spännande än vanligt och musiken kommer att gnissla lite.. moahaha.

  Tid: Torsdag 4/11 – lördag 6/11 kl. 17.00-19.00
  För information: Buset med halloweenutklädd personal pågår ca 20 min med start kl. 17 och 18. Vill du ha det helt spökfritt rekommenderas bad i undervisningsbassängen eller simhallen.

  Ät något läskigt

  Självklart serverar vi äkta halloweenmat i våra restauranger under höstlovsveckan. Vad sägs om pasta med köttbullar i blodsås och godisfladdermöss? Ger prima energi för långa baddagar. Känns det lite för läskigt finns både dagens rätt och a´la carte att välja bland.

 • Kontakta oss