• Träningsläger - priser och exempel

  TräningslägerSeptember - MajJuni - Augusti
  Barn -12 år425:-475:-
  Vuxen 13 år -510:-560:-

  Pris inkluderar del i 4-bäddstuga samt frukost, lunch och middag. Pris för träningslokal tillkommer. Priser inkl. moms. Med reservation för prisändringar.

  Förslag på populära lägerupplägg

  Träningsläger

  Allt du behöver för ett roligt och utvecklande läger. Lokaler som vi anpassar efter idrott och behov. Restaurang med god och näringsrik mat och stugby för bekvämt boende. Simhall och äventyrsbad skapar minnesvärda upplevelser tillsammans. Allt på en och samma plats. Kom till Fyrishov och utveckla laget!
  Från 450 kr/pers

  Simläger

  Allt du behöver för ett roligt och utvecklande läger. Simhall med 50-meters bassäng, hopptorn och varma pooler. Lokaler för träning på land eller teorigenomgångar. Restaurang med god och näringsrik mat och stugby före bekvämt boende. Allt på en och samma plats. Gör som många andra simklubbar redan gjort, kom till Fyrishov! Du kan även utnyttja Friskis&Svettis lokaler och pass. Kontakta oss för mer info om detta.
  Från 490 kr/pers

  Boka allt-i-ett

  Du bokar hela träningslägret med lokaler, boende och mat i en kontakt. Ring 018-727 49 94, maila evenemang.konferens@uppsala.se eller fyll i formuläret nedan. Välkommen med din bokningsförfrågan.

 • Bokningsförfrågan