• Träningsläger - priser och exempel

  TräningslägerSeptember - MajJuni - Augusti
  Per person250:-300:-

  Priset inkluderar del i 4-bäddsstuga. Självhushållning i stugorna. I köken finns spis, mikrovågsugn, diskbänk, kylskåp och utrustning för självhushåll. Pris för träningslokal, simbanor och badentré tillkommer. Priser inklusive moms. Med reservation för prisändringar.

  Förslag på populära lägerupplägg

  Träningsläger

  Allt du behöver för ett roligt och utvecklande läger. Lokaler som vi anpassar efter idrott och behov. Stugby för ett bekvämt boende med möjlighet till självhushållning. Simhall och äventyrsbad skapar minnesvärda upplevelser tillsammans. Allt på en och samma plats. Kom till Fyrishov och utveckla laget!

  Simläger

  Allt du behöver för ett roligt och utvecklande läger. Simhall med 50-meters bassäng, hopptorn och varma pooler. Lokaler för träning på land eller teorigenomgångar. Stugby för ett bekvämt boende med möjlighet till självhushållning. Allt på en och samma plats. Gör som många andra simklubbar redan gjort, kom till Fyrishov! Du kan även utnyttja Friskis&Svettis lokaler och pass. Kontakta oss för mer info om detta.

  Boka allt-i-ett

  Boka hela träningslägret med lokaler, banor, entréer och boende i ett och samma telefonsamtal, 018-727 49 50, knappval 2.

  Du kan även boka på evenemang.konferens@uppsala.se eller via formuläret nedan.

 • Bokningsförfrågan