• Dagens lunch 85 kronor

    Alla dagar i veckan serverar vi dagens lunch kl. 11-14 i vår Svanenmärkta restaurang. Oftast har vi bordsservering, men vid större mässor och turneringar hämtar du själv från buffén. Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår. Lunchen kostar 85 kr och barnportion (t.o.m. 12 år) 55 kr.

    Billigare med stämpelkort

    Fråga gärna efter vårt lunchstämpelkort i kassan, det ger dig 11 luncher till priset av 10 (dvs 77 kr/lunch).

  • Dagens lunch 13 - 19 maj (vecka 20)

    Alltid på lunchen, alla dagar

      • Pasta och köttfärssås
        85 Kr
      • Kidneybönbiff med bbq-sås, vitlökskräm och klyftpotatis
        85 Kr
      • Veckans gröna: Purjolök- och sojafärspaj, liten sallad och örtdressing
        85 Kr

    Måndag

      • Strimlad nötbog på szechuan vis med jordnötter, chili och jasminris
        85 Kr
      • Stekt makrillfilé med stuvad spenat och kokt potatis
        85 Kr

    Tisdag

      • Fylld frukostkorv med potatismos
        85 Kr
      • Pocherad rödspätta med räksås och sprödkokta grönsaker
        85 Kr

    Onsdag

      • Köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis
        85 Kr
      • Spagetti med räkor i krämig saffransås
        85 Kr

    Torsdag

      • Ugnstekt majskycklingklubba med cidersås och primörer
        85 Kr
      • Sprödbakad skäddafilé med gubbröra
        85 Kr

    Fredag

      • Mustig köttgryta på italienskt vis med saffransrisotto
        85 Kr
      • Fiskfärsbiff med potatismos och vitvinssmörsås
        85 Kr

    Lördag

      • Lasagne
        85 Kr

    Söndag

      • Högrevsburgare (150 gram) med hemgjord guacamole, salsa och sötpotatisklyftor
        85 Kr
  • Dagens lunch 20 - 26 maj (vecka 21)

    Alltid på lunchen, alla dagar

      • Pasta och köttfärssås
        85 Kr
      • Jerk tofu med grönsaker och ris
        85 Kr
      • Veckans gröna: Spagetti och mustig linsgryta med tomat och örter.
        85 Kr

    Måndag

      • Ost- och skinkpaj med sallad och currydressing
        85 Kr
      • Hummergratinerad rödspätta med potatismos och grönsaker.
        85 Kr

    Tisdag

      • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
        85 Kr
      • Solrosfrö- och prästostöverbakad sejbit med citronsmörsås och morotspuré
        85 Kr

    Onsdag

      • Senapsbiff med grönpepparsås, råstekt potatis och hackad persilja
        85 Kr
      • Ugnsbakad torsk med rödvinssås, basilikaaioli och sötpotatispuré
        85 Kr

    Torsdag

      • Ugnstekt majskycklingklubba med cidersås och primörer
        85 Kr
      • Potatis- och champinjonomelett, kallrökt lax och citrondressing
        85 Kr

    Fredag

      • Majskycklingfilé med Karl-Johansvampsås och morotspuré
        85 Kr
      • Örtduxelleöverbakad kolja med tomatsås och olivrisotto
        85 Kr

    Lördag

      • Gul kycklingcurry med basmatiris och hackad koriander
        85 Kr

    Söndag

      • Friterad torsk med sötpotatispommes, chili amarillo, majonnäs och sojabönor
        85 Kr