• Sommarpasset - intjänat efter 4 besök!

  Bada så mycket du vill på Fyrishov ända till den 31 augusti. Med Sommarpasset får du tillgång till alla våra bassänger. Äventyrsbadet med 30 grader i vattnet, sommarpoolerna med härliga gräsytor och simhallen med 50 m simbassäng och hopptorn. Du får även tillgång till sommarens höjdpunkter, lekar, aktiviteter och simundervisningar för barn och ungdomar. Läs mer om allt som händer här nedan. Sommarpasset säljs i receptionen. Vi ses i sommar!

   Barn 0-3 årBarn 4-15 årVuxen 16 år+
  SommarpassetFri entré405:-510:-
  Sommarpasset Relax 16 år+--1025:-

  Sommarpasset Relax

  Sommarpasset Relax ger dig även tillgång till hela relaxavdelningen. Njut i vanlig bastu, ångbastu, det varma avkopplingsrummet eller sjunk ner i den stora, 38-gradiga bubbelpoolen. Här finns även solterass med solstolar där du kan sträcka ut och samla kraft. Åldersgräns 16 år. Läs mer och se bilder här.

  Massor av aktiviteter ingår!

  Poolmingel med Pelle Svanslös

  Träffa Pelle Svanslös eller Maja Gräddnos när de minglar runt barnpoolen. Det blir kramar, bus, dans och självklart ställer de upp på fotografering. En lekledare är med hela tiden under aktiviteten. Passar barn ca 2-7 år. Aktiviteten kostar inget, men kräver betald badentré eller Sommarpasset.
  Vid dåligt väder är vi inomhus vid Undervisningsbassängen.

  Tid: Onsdagar 13.00-14.00, 19 juni – 14 augusti.
  OBS Onsdag 24/7 är det Kaj Krokodil som besöker oss på poolminglet då Palle & Maja är bortresta.
  Plats: Barnpoolen, Sommarbadet
  >> Läs mer

  Ledarledda barnaktiviteter varje dag

  Det händer alltid något kul på Sommarbadet med lekar och aktiviteter för alla barn med våra lekledare – vattenfotboll, hinderbanerace, vattenpolo,vattenbasket, sommarlekar med hinderbanor m.m. Det är bara att hänga med, vi kör varje dag. Passar barn och ungdomar från ca 7 år.

  Tid: Alla dagar 17 juni – 18 augusti.
  Plats: Sommarbadet och simhallen
  >> Läs mer

  Vattenrutschbanerace

  Häng med i våra vattenrutschbanerace och bli dagens snabbaste på Fyrishov! Varje dag delar vi ut medalj till den som rutschat bäst.

  Tid: Alla dagar 14.00, 17 juni – 18 augusti.
  Plats: Vattenrutschbanorna
  >> Läs mer

  Hinderbanor, hoppborg och vattenfotboll

  Utomhus finns vår stora uppblåsta hinderbana, en hoppborg för mindre barn och vattenfotbollsplan fritt fram för alla barn att använda. Öppna dagligen kl. 10-16 men vid regn eller dåligt väder släpper vi ur luften. I simhallen har vi en stor flytande hinderbana.
  Tid:
  1/6-18/8 Alla dagar 10-16
  19-31/8 Lördag-söndag

  Hopp o livboj – Livräddningsövning

  I samband med Titanicutställningen uppmärksammar vi olika typer av livräddning lite extra. Hopp o livboj är en variant där du hoppar från hopptornet med flytväst och blir räddad med livboj. Alla som genomför övningen får diplom.

  Tid: Måndag-tisdag och torsdag-fredag kl 13.00 t.o.m 16 augusti.
  Plats: Simhallen vid hopptornet
  >> Läs mer

  Midnattsbad för hela familjen

  Bada mitt i natten under bar himmel till skön musik från vår dj.  Serveringen är öppen med lättare rätter och goda drycker. Blir du kall kan du värma dig i den vedeldade bastun. En annorlunda och minnesvärd upplevelse på Fyrishov, det här får du inte missa!

  Tid: 3 augusti 22.00-00.30
  Plats: Sommarbadet
  Pris: Fri entré för alla med Sommarpasset, periodkort eller årskort. Övriga 70 kr.
  Åldersgräns 18 år eller i förälders sällskap, max 3 barn per förälder.
  >> Läs mer

  Träna hela veckan med ditt Sommarpass

  Onsdag: Sommarträning med Friskis&Svettis

  Sommarträna utomhus med Friskis&Svettis på Sommarbadet. På onsdagar är alla med Sommarpasset, betalande badgäster samt Friskis&Svettis-medlemmar välkomna att träna tillsammans i varierade pass. Har du ett Friskiskort hämtar du ett badentrékort i Friskis&Svettis reception 30 min innan.

  Tid: Onsdagar 18.30, 26 juni-14 augusti.
  Plats: Utebadets gräsmatta. Vid regn är vi inne i Friskis lokaler.
  >> Läs mer

  Torsdag: Sportspilates

  Klassisk pilatesträning som ger dig styrka, kontroll och smidighet. En nygammal träningsmetod som är enkel och effektiv. Du får mindre ont, mer energi och bättre hållning. Vi tränar klassisk pilates matwork på egen medhavd matta och tränaren hjälper dig att träna rätt. Alla är välkomna oavsett nivå eller bakgrund!

  Tid: Torsdagar 17.30, 6 juni – 15 augusti.
  Plats: Sommarbadets gräsmatta. Vid regn är vi inomhus.
  >> Läs mer

  Lördag: Zumba med Simon Monserrat

  Dansa zumba utomhus med Uppsalas zumbaguru Simon Monserrat (Vikarie 13/7). Här flödar träningsglädjen tillsammans med musiken!

  Tid: Lördagar 14.00-15.00, 29 juni -27 juli.
  Plats: Sommarbadets gräsmatta. Vid regn och lördag 27/7 är vi inomhus.
  >> Läs mer

  Söndag: Bootcamps på Sommarbadet

  Utomhusträning med Bootcamps på Sommarbadet. En varierande, utmanande och rolig typ av träning som utförs i grupp och passar hela familjen (från ca 10 år). Coacherna planerar passen för att utmana dig som deltagare mer och mer för varje pass. Exakt vad som tränas beror både på gruppens förmåga och temat på den specifika Bootcampen. Ingår för alla med betald entré, Sommarpasset eller periodkort. Passet körs utomhus även vid regn.

  Tid: Söndagar 14.00, 19 maj – 11 augusti.
  Plats: Sommarbadets gräsmatta
  >> Läs mer

  Övriga evenemang

  17 maj – 31 augusti – Titanic The Exhibition
  26-27 juli – Uppsala Reggae Festival ERBJUDANDE för dig med Sommarpasset! Använd koden Fyrshvsrps för 10% rabatt vid biljettköp online.

 • Vanliga frågor

  • Sommarpasset är personligt och gäller för badentré en gång om dagen på Fyrishov och Gottsundabadet. Passet är giltigt 10 maj - 31 augusti 2019.

  • Sommarpasset måste tas med vid varje besök, om du glömmer det betalar du ordinarie entré.

  • Då måste du köpa ett nytt. Ersättningskort för borttappat Sommarpass kostar 100 kr.

  • Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 meter samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts.

 • Kontakta oss