• Sommarpasset - bada hela sommaren!

  Välkommen till en sommar med sol och bad. Med Sommarpasset badar du i alla bassänger på Fyrishov och Gottsundabadet under perioden 1 juni – 31 augusti 2024.  Vi börjar sälja Sommarpasset den 20 maj, men det gäller inte för bad förrän den 1 juni. Du köper det i receptionen på Fyrishov eller Gottsundabadet. Vi ses i sommar! (50-metersbassängen är stängd på grund av reparation)

  Sommarpasset 2024Barn 0-3 årBarn 4-15 årVuxen 16 år+
  Gäller 1/6-31/8Gratis440:-550:-
  Sommarpasset är personligt och förses med foto. Gäller för entré en gång per dag. Sedan 1 januari 2024 tar vi ut en avgift på 50 kr/st för nya plastkort. Gäller vid köp av alla typer av kort, inte bara Sommarpasset. Har du ett plastkort sedan tidigare behöver du inte köpa ett nytt.

  Obligatoriskt kundavtal

  Alla som köper Sommarpasset måste fylla i och skriva under ett avtal som tydliggör badsäkerhet och ordningsregler. Barn under 18 år behöver målsmans underskrift. Skriv gärna ut och läs igenom avtalet redan nu så går köpet snabbare. Avtalet finns även i receptionen och entrén.

  Sommarpasset avtal 2024.pdf

  Öppettider i sommar

  Vi har öppet alla dagar kl. 7.30 – 19. Se alla öppettider här.

  Den 26-28/7 kommer Uppsala Reggaefestival till sommarbadet. Det innebär stängningar/begränsningar av öppettiderna inför, under och efter eventet. Sommarpasset gäller inte som entré, du kan köpa reggaebiljett här.

  29/8 kommer Amon Amarth till sommarbadet. Det innebär stängningar/begränsningar av öppettiderna inför, under och efter eventet. Sommarpasset gäller inte som entré, du kan köpa hårdrocksbiljett här.

  Fyrishov är rökfritt

  Hela Fyrishov är numera rökfritt, inomhus och utomhus (inklusive hela sommarbadet). Det innebär också att man inte kan gå ut från sommarbadet för att röka och sen komma in igen. Sommarpasset gäller en gång om dagen. Rökförbudet gäller alla former av cigaretter; tobak och e-cigaretter/vape.

 • Vanliga frågor

  • Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma 200 meter samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts.

  • Ja, alla som går in betalar entré oavsett om man badar eller inte.

  • Sommarpasset är personligt och gäller för badentré en gång om dagen på Fyrishov och Gottsundabadet. Passet är giltigt 1 juni - 31 augusti 2023.

  • Sommarpasset måste tas med vid varje besök, om du glömmer det betalar du 50 kr.

  • Då måste du köpa ett nytt. Ersättningskort för borttappat sommarpass kostar 50 kr.

  • Vill du gå på relaxen lägger du till 50 kr per gång. Gäller endast Sommarpasset Vuxen då det är 16 års åldersgräns på relaxen.