• Sommarpasset - Bada hela sommaren!

  Bada så mycket du vill på Fyrishov ända till den 31 augusti. Med Sommarpasset får du tillgång till alla våra bassänger. Äventyrsbadet med 30 grader i vattnet, sommarpoolerna med härliga gräsytor och simhallen med 50 m simbassäng och hopptorn. Du får även tillgång till sommarens höjdpunkter, lekar, aktiviteter och simundervisningar för barn och ungdomar. Läs mer om allt som händer här nedan. Sommarpasset säljs i receptionen. Vi ses i sommar!

  Sommarpasset - Bada varje dag t.o.m. 31 augusti. 
  Barn 0-3 årFri entré
  Sommarpasset Barn 4-15 år395:-
  Sommarpasset Vuxen 16 år+495:-
  Sommarpasset Relax 16 år+995:-

  Sommarpasset Relax

  Sommarpasset Relax ger dig även tillgång till hela relaxavdelningen. Njut i vanlig bastu, ångbastu, det varma avkopplingsrummet eller sjunk ner i den stora, 38-gradiga bubbelpoolen. Här finns även solterass med solstolar där du kan sträcka ut och samla kraft. Åldersgräns 16 år. Läs mer och se bilder här.

  Häng med på aktiviteterna!

  Med Sommarpasset följer en rad aktiviteter under sommaren, både tränings- och nöjesrelaterade.

  Hinderbanor, hoppborg och vattenfotboll

  På sommarbadet finns uppblåsta hinderbanor, hoppborg och vattenfotbollsplan fritt fram för alla barn att använda. Banorna är öppna dagligen (hoppborgarna kl. 9-17) 15/6-19/8. Vid regn är de dock stängda.

  Ledarledda barnaktiviteter varje dag!

  Det händer alltid något kul på Sommarbadet. Klockan 10, 11, 12, 13, 14 och 15 har vi lekar och aktiviteter för alla barn med våra lekledare – vattenfotboll, hinderbanerace, vattenpolo,vattenbasket, sommarlekar med hinderbanor m.m. Det är bara att hänga med, vi kör varje dag t.o.m. söndag 19 augusti. Passar barn och ungdomar från ca 7 år.

  Tid: Alla dagar 15 juni – 19 augusti kl. 10, 11, 12, 13, 14 och 15.
  Plats: Sommarbadet
  >> Läs mer

  Poolmingel med Pelle Svanslös

  Träffa Pelle Svanslös eller Maja Gräddnos när de minglar runt barnpoolen. Det blir kramar, bus, dans och självklart ställer de upp på fotografering. En lekledare är med hela tiden under aktiviteten. Passar barn ca 2-7 år.

  Tid: Onsdagar 20 juni – 15 augusti kl. 13-14.
  Under poolminglet den 4, 18 juli och 1 augusti kommer även Barnens bokcykel på besök.
  Plats: Barnpoolen, Sommarbadet
  Aktiviteten kostar inget, men kräver betald badentré eller Sommarpasset.
  Vid dåligt väder är vi inomhus vid Undervisningsbassängen.
  >> Läs mer

  Bootcamp på Sommarbadet

  Utomhusträning med Bootcamps på Sommarbadet. En varierande, utmanande och rolig typ av träning som utförs i grupp och passar hela familjen (från ca 10 år). Coacherna planerar passen för att utmana dig som deltagare mer och mer för varje pass. Exakt vad som tränas beror både på gruppens förmåga och temat på den specifika Bootcampen. Ingår för alla med betald entré, Sommarpasset eller periodkort. Passet körs även vid regn.

  Tid: Söndagar 17 juni – 15 juli och 5 – 19 augusti kl 14.
  Plats: Sommarbadets gräsmatta
  >> Läs mer

  Sommarträning med Friskis&Svettis

  Sommarträna utomhus med Friskis&Svettis på Sommarbadet. På onsdagar är alla med Sommarpasset, betalande badgäster samt Friskis&Svettis-medlemmar välkomna att träna tillsammans i varierade pass. Har du ett Friskiskort hämtar du ett badentrékort i Friskis&Svettis reception 30 min innan.

  Tid: Onsdagar 13 juni-8 augusti kl. 18.30
  Plats: Utebadets gräsmatta. Vid regn är vi inne i Friskis lokaler.
  >> Läs mer

  Zumba med Simon Monserrat

  Dansa zumba utomhus med Uppsalas zumbaguru Simon Monserrat. Här flödar träningsglädjen tillsammans med musiken!

  Tid: Lördagar 30 juni -28 juli kl. 14-15.
  Plats: Sommarbadets gräsmatta. Vid regn flyttar vi in i Hall E eller F.
  >> Läs mer

  Midnattsbad för hela familjen

  Bada mitt i natten under bar himmel till skön musik från vår DJ.  Moncho spelar live i sommarnatten och vid 23 blir det ett Zumbapass på gräsmattan. Serveringen är öppen med lättare rätter och goda drycker. Blir du kall kan du värma dig i den vedeldade bastun. En annorlunda och minnesvärd upplevelse på Fyrishov, det här får du inte missa!

  Tid: 4 augusti kl. 22-00.30
  Plats: Sommarbadet
  Pris: Fri entré för alla med Sommarpasset, periodkort eller årskort. Övriga 70 kr.
  Åldersgräns 18 år eller i förälders sällskap, max 4 barn per förälder.
  >>Läs mer

  SwimKidz

  Tillsammans med Upsala Simsällskap får barn med Sommarpasset chansen att testa olika simsätt och utveckla sin simförmåga. Minikursen pågår under tre tillfällen på en vecka under veckorna 24-27 och ingår i Sommarpasset. Barnet skall vara ca 7-10 år och kunna simma 50 meter. Max 15 deltagare per vecka. Ansvarig vuxen måste finnas i simhallen under passet.

  Tid: Måndag, tisdag och torsdag, vecka 24-27, kl. 14.30 – 15.30.
  Plats: Simhallen bana 1 & 2.
  Endast föranmälan.

   

  Simlektion – Bli en bättre simmare tillsammans med ditt barn

  Med en simcoach på bassängkanten i simhallen får du tips på hur ni tillsammans kan bli säkrare simmare. Alla måste vara simkunniga (10 meter) då vi håller till på djupt vatten. Vi fokuserar på simträning och vattenvana och riktar oss till alla i familjen. Målet är att fler blir bättre simmare samtidigt som träning i vatten skall vara kul. Aktiviteten ingår för dig med Sommarpasset. Passar barn ca 6-9 år.

  Dagar och tid:
  Onsdag 6/6 kl. 11, 12 och 15
  Lördag 9/6 kl. 12, 13
  Lördag 16/6 kl. 11, 12 och 15

  Plats: Simhallen, Bana 1 & 2
  Endast föranmälan.

 • Vanliga frågor

  • Sommarpasset är personligt och gäller för badentré en gång om dagen på Fyrishov. Passet är giltigt 11 maj - 31 augusti 2018.

  • Sommarpasset måste tas med vid varje besök, om du glömmer det betalar du ordinarie entré.

  • Då måste du köpa ett nytt. Ersättningskort för borttappat Sommarpass kostar 100 kr.

  • Barn och ungdomar utan sällskap av vuxen medföljare ska ha fyllt 12 år, kunna simma samt kunna tillgodogöra sig gällande säkerhetsinstruktioner. Alternativt ska en medföljande simkunnig vuxen, minst 18 år, finnas med som ansvarig under hela vistelsen. Den medföljande ska vara ombytt och redo att ingripa vid behov. Max 3 barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts.

 • Kontakta oss