• SM-kval i vattenrutschbana

  • Datum: 26 september 2020
  • Tid: 11:00 - 13:00
  • Plats: Äventyrsbadet

  Bli svensk mästare i vattenrutschbana 2020

  Inga förkunskaper krävs för att ställa upp, du tävlar antingen i ungdoms/juniorklass (10-15 år) eller elitklass (+16 år) och den enda utrustning som krävs är badkläder. Så vad väntar du på? Det finns 100 platser till varje kval – först till kvarn gäller. Anmälningsavgiften är 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom och då ingår inträde till badet, en goodie bag och en specialdesignad SM-badmössa. Hela anmälningsavgiften skänks till organisationen Water Aid som jobbar för att förbättra tillgången till rent vatten i jordens fattigaste samhällen.

  Tar du dig till final?

  SM-kvalet pågår kl. 11.00-13.00 i vår gula vattenrutschbana. Valfritt antal åk och bästa tid räknas. De 12 bästa tiderna i varje klass går vidare till den stora finalen på Kokpunkten i Västerås. Här finns Sveriges enda parallellbana Double Racer, perfekt för utslagsheat med tidtagning, startsignaler och röda/gröna lampor som visar vem som leder racet i realtid.

  Kvaltävlingar

  Mer info kommer senare.

  Anmälan

  Länk till anmälan kommer senare.

  Tävlande deltar på egen risk. Arrangören kan inte göras ansvarig för skador som inträffar. Tävling skall ske i badkläder. Extra utrustning som kan användas till att gynna enskilda deltagare är inte tillåtet. Se alla tävlingsregler.

  Kontaktperson/arrangör:

  Fyrishov
  018-727 49 50
 • Kontakta arrangören