• Badkalas med Pelle Svanslös

  Barnkalas med Pelle Svanslös i äventyrsbadet är en höjdare och passar utmärkt för barn ca 4-8 år. Även om katter är lite rädda för vatten kan vi lova att det blir ett äkta barnkalas med mycket bad och roliga lekar. Ett äkta badkalas! Här blir det roliga vattenlekar i grunda bassängen tillsammans med Pelle och kalasvärden (ca 20 min). Alla barn får en specialmedalj av Pelle och födelsedagsbarnet får dessutom en liten present. När vattenlekarna är avklarade letar vi efter skattkistan och sen sätter vi oss vid dukat bord och Pelle vinkar hejdå. Därefter är det fritt fram att bada så länge man vill.

  Barnkalas tider

  Söndagar kl. 12.00, 13.30 eller 15.00.
  Samling i receptionen 30 minuter innan kalasstart.

  Barnkalas pris

  Badkalas med Pelle kostar 195 kr/barn. För bokning behövs minst 8 kalasbarn och man kan vara upp till 16 kompisar.
  I priset ingår kalasvärd, marängsviss eller pannkaka, saft, godispåse och en liten present till alla barn. Kaffe till de vuxna. Barnen tar gärna med sig varsin vuxen som badvaktar, en vuxenentré per barn ingår.

  Boka barnkalas

  För frågor eller bokning, kontakta oss på 018-727 49 50, info@fyrishov.se eller via formuläret längst ned på sidan. Välkommen!

  Vid avbokning

  Kostnadsfri avbokning kan göras ända fram till kl. 10:00 på kalasdagen. Vi avbokning senare debiteras 500 kr i avbokningskostnad.

  Inbjudningskort

  Ladda ner ditt inbjudningskort för utskrift, Inbjudningskort Badkalas med Pelle Svanslös (pdf)

  Glada kommentarer från nöjda kunder

  • ”Det var fantastiskt roligt för barn och vuxna.”
  • ”Min son var jättenöjd. Likaså hans kompisar med deras föräldrar. Det motsvarade definitivt våra förväntningar och vi blev mottagna på ett mycket trevligt sätt. Vi har redan rekommenderat kalaset vidare. Fortsätt gärna med detta! Tack!”
  • ”Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Det som ni får ett extra plus för, det är att ni hjälpte barn som inte tyckte om marrängswisch och gav dem annan mat. Det är viktigt att ha energi när man är på badkalas. Ni är fantastiska med barn.”
  • ”Min dotter och alla barn som var på kalaset var väldigt nöjda. Allt motsvarade våra förväntningar. Kalasvärden var superbra! Rekommenderar alla att ha kalaset på Fyrishov! Tack!”

  Skattkista_Kajs_Badkalas

 • Intresseanmälan Badkalas med Pelle