• Badkalas med Pelle Svanslös

  Barnkalas med Pelle Svanslös i äventyrsbadet är en höjdare och passar utmärkt för barn som är ca 4-8 år. Även om katter är lite rädda för vatten kan vi lova ett äkta barnkalas med mycket bad, lek och skratt. Det blir roliga vattenlekar i grunda bassängen tillsammans med Pelle och kalasvärden (ca 20 min). Alla barn får en specialmedalj av Pelle och födelsedagsbarnet får dessutom en liten present. När vattenlekarna är avklarade letar vi efter skattkistan och sen sätter vi oss vid dukat bord och Pelle vinkar hejdå. Därefter är det fritt fram att bada så länge man vill.

  Barnkalas tider

  Söndagar 12.00, 13.30 eller 15.00.
  Samling i receptionen 30 minuter innan kalasstart.
  Bokningsbar period: Just nu är det sommaruppehåll. Första bokningsbara söndag är den 25 augusti 2024.

  Barnkalas pris

  Badkalas med Pelle kostar 229 kr/barn. För bokning behövs minst 8 kalasbarn och man kan vara upp till 16 kompisar.
  I priset ingår kalasvärd, Pelles glassbomb eller pannkaka, saft, godispåse och en liten present till födelsedagsbarnet och medalj till alla barn.
  Barnen får gärna ta med sig varsin vuxen som badvaktar, en vuxenentré per barn ingår. Alla vuxna får en kaffe.
  Pelles glassbomb innehåller vanilj- och jordgubbsglass med sprutgrädde, strut, maränger, chokladsås, strössel och banana skids.

  Boka barnkalas

  För frågor eller bokning, kontakta oss via formuläret längst ned på sidan. Välkommen!

  Vid avbokning

  Kostnadsfri avbokning av hela arrangemanget sker senast 7 dagar före bokat datum. Vi avbokning mindre än 7 dagar före bokat datum debiteras 500 kr i avbokningskostnad.

  Inbjudningskort

  Ladda ner ditt inbjudningskort för utskrift, Inbjudningskort Badkalas med Pelle Svanslös (pdf)

  Glada kommentarer från nöjda kunder

  • ”Det var fantastiskt roligt för barn och vuxna.”
  • ”Min son var jättenöjd. Likaså hans kompisar med deras föräldrar. Det motsvarade definitivt våra förväntningar och vi blev mottagna på ett mycket trevligt sätt. Vi har redan rekommenderat kalaset vidare. Fortsätt gärna med detta! Tack!”
  • ”Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Det som ni får ett extra plus för, det är att ni hjälpte barn som inte tyckte om marrängswisch och gav dem annan mat. Det är viktigt att ha energi när man är på badkalas. Ni är fantastiska med barn.”
  • ”Min dotter och alla barn som var på kalaset var väldigt nöjda. Allt motsvarade våra förväntningar. Kalasvärden var superbra! Rekommenderar alla att ha kalaset på Fyrishov! Tack!”

  Skattkista_Kajs_Badkalas

 • Bokningsförfrågan badkalas med Pelle

  Fyll i fälten nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan.