• Kombiårskort - träningskort med simning och gym

  En oslagbar kombination av bad och träning på Friskis&Svettis

  Våra kombiårskort är årskorten som ger dig tillgång till Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala. En oslagbar kombination av simning, äventyrsbad, gym och gruppträning. På måndagar har vi öppen simträning och Aqua Zumba, där du med kombikort får delta. Du kan också göra ett tillägg och få tillgång till relaxbadet med bubbelpool, solterrass och tre sorters bastu.

  Relaxbadet stänger 1 september 2024.
  Läs mer om stängningen

  Kombiårskort
  BadTillägg för relax
  Kombiårskort Alltid5150:-500:-
  Kombiårskort Student/Senior4730:-500:-
  Kombiårskort Morgon3150:-370:-
  100 kr tillkommer för medlemskap i Friskis&Svettis.

  Sedan 1 januari 2024 tar vi ut en avgift på 50 kronor för nya plastkort vid köp av årskort, periodkort, 10-kort, kombikort samt ersättningskort. Har du ett plastkort sedan tidigare behöver du inte köpa ett nytt.

  Kombiårskorten köper du på Friskis&Svettis/Fyrishov. Du hämtar ett värdebevis i Friskis&Svettis reception som du sedan lämnar till Fyrishovs reception för att få tillgång till simdelen.

  Kombiårskort Alltid

  Årskort på Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala.
  Alla dagar, alla tider.

  Kombiårskort Student

  Årskort på Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala.
  Alla dagar, alla tider.

  Kombiårskort Morgon

  Årskort på Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala
  Fyrishov; entré alla dagar före klockan 09.00
  Friskis&Svettis; entré alla dagar före 15.00.

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot Epassi/ActiWayMin Friskvård/Epassi och Wellnets kuponger.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Uppsala kommun arenor och fastigheter AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.