• Kombiårskort - träningskort med simning och gym

  En oslagbar kombination av bad och träning

  Våra kombiårskort är årskorten som ger dig tillgång till Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala. En oslagbar kombination av simning, äventyrsbad, gym och gruppträning. På måndagar har vi öppen simträning och Aqua Zumba, där du med kombikort får delta. Du kan också göra ett tillägg och få tillgång till relaxbadet med bubbelpool, solterrass och tre sorters bastu.

  Kombiårskorten köper du på Friskis&Svettis/Fyrishov. Du hämtar ett värdebevis i Friskis&Svettis reception som du sedan lämnar till Fyrishovs reception för att få tillgång till simdelen.

  Kombiårskort 4900 kr *

  Årskort på Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala.
  Alla dagar, alla tider.
  Tillägg för Fyrishovs relaxbad 950 kr

  Kombiårskort student 4500 kr *

  Årskort på Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala.
  Alla dagar, alla tider.
  Tillägg för Fyrishovs relaxbad 950 kr

  Kombiårskort morgon 3000 kr *

  Årskort på Fyrishov, Gottsundabadet inkl. gym och alla Friskis&Svettis i Uppsala
  Fyrishov; entré alla dagar före kl. 09.
  Friskis&Svettis; entré vardagar före 15.30, helger före 14.
  Tillägg för Fyrishovs relaxbad 700 kr

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot Epassi/ActiWayMin Friskvård/Epassi och Wellnets kuponger.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Uppsala kommun arenor och fastigheter AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  * 100 kr tillkommer om du inte är medlem i Friskis&Svettis.