• Företagsträning

  Grattis, är ditt företag ett av de som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss.

  Vi tar emot:
  ActiWay
  Min Friskvård Friskvårdskuponger
  Wellnet

  Innebandy med kollegorna

  Tisdagar kl. 7.30-13.30 står innebandysargen uppe och klubborna väntar på er. Boka in ditt företags egen träningstimme och kör så det ryker! Fyrishovs restaurang serverar både frukost och dagens lunch, en bra avrundning på ett kul träningspass. Boka på 018-727 49 50 eller skicka ett mail till info@fyrishov.se

  Träningsavtal för personalens friskvård

  Driver du, eller jobbar du på, ett företag som ännu inte hunnit skaffa träningsavtal? Hör gärna av er till oss så formar vi ett förslag med motionssimning som passar de anställda och berättar mer om vårt Simhallskort.

  Med ett Simhalls-kort kan man simma alla dagar året runt. Fyrishovs Simhall öppnar redan klockan 06.00 på morgonen och har öppet hela dagen. Simhallen är 50 meter lång och här finns banor för både snabba simmare och för den som vill simma i en lugnare takt.

  Många väljer att simma innan de går till jobbet men även lunchträning är att rekommendera. Simhallen öppnar kl 06.15 och i 50-metersbassängen är det sällan trångt. Vi har öppet alla dagar – året om.

  Fyll i en intresseanmälan nedan!

 • Kontaktformulär

  Jag vill veta mer om företagsträning