• Priser Relax

  Ta med hänglås till skåpen i omklädningsrummen och en tio-krona för att låsa in dina värdesaker i värdeskåpen.

  Relax, vuxen 16 år+
  Äventyrsbad och simhall ingår.
   
  Enkelbiljett165:-
  Vardagar före 14. Läs mer120:-
  10-kort*1485:-
  Periodkort 30 dagar**785:-
  Årskort**5150:-
  Årskort Morgon***2810:-
  Årskort Parkort, två personer på samma adress.7350:-
  Kombiårskort: Fyrishov, Gottsundabadet och Friskis&Svettis. Läs merfr. 3865:-
  * Gäller 1 år från inköpsdatum.
  ** Gäller på Fyrishov och Gottsundabadet
  *** Entré alla dagar före kl 09:00

  Alla priser inklusive moms. Med reservation för prisändringar. I priserna ingår relaxbad och alla bassänger på Fyrishov. Glöm inte att ta med dig hänglås eller köp i kassan. Entrébiljetterna gäller heldag och är giltiga samma dag du köper dem. 10-kort och årskort är giltiga ett år från inköpsdatum.

  Betala med Swish

  Lämna kontanter och kort hemma, du kan betala med Swish hos oss. Snabb och smidig lösning där vi knappar in ditt mobilnr i kassan och därefter bekräftar du beloppet med ditt bank-id.

  Betala med ditt friskvårdsbidrag

  Är din arbetsgivare en av dem som förstått nyttan av att ha friska och aktiva anställda? Det gillar vi och därför accepterar vi flera olika friskvårdscheckar och hälsokuponger som betalning hos oss. Vi tar emot ActiWayMin Friskvård/ePassi och Wellnets kuponger.

  Bra att veta

  Årskort och periodkort är personliga. Fyrishov ansvarar ej för kvarglömda kläder och saker. Vid köp av personligt kort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter och foto i ett kundregister. Även icke badande betalar entréavgift.

  Presentkort

  Ge bort ett skönt bad i relaxen till någon du tycker om eller ge hela familjen ett presentkort på äventyrsbadet. Presentkorten gäller både i Fyrishovs kassa och i kassan på Gottsundabadet. Du avgör själv värdet på presentkortet och vi tipsar gärna om du vill ha vår hjälp med förslag. Presentkorten kan du köpa i receptionen på Fyrishov och Gottsundabadet.

  Personuppgifter

  Vid köp av personligt badkort godkänner du som kund att Fyrishov AB lägger in dina personuppgifter (namn, adress och personnummer) i Fyrishovs kundregister samt förser badkortet med ett foto. Fotot tas vid inköpstillfället och visas på en monitor vid inpassering tillsammans med uppgifter om kortets giltighet. Fyrishov tar personuppgifter och foto för att tillse att kortet används av dig personligen. Dina personuppgifter kan användas för mailutskick från Fyrishov, men säljs inte vidare till tredje part.

  Fakturering

  För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer alternativt ansvarsnummer samt en giltig faktureringsadress. För kunder som kräver en viss märkning (projektnummer eller liknande) är det viktigt att detta uppges vid faktureringstillfället/besöket. Observera att vi inte fakturerar privatpersoner.
  Ansök om att bli fakturakund

  Fråga oss gärna i kassan så berättar vi mer.